返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 01:58 AM 發表

哦!原来这样,怪不得你老公会问这样那样咯!
是呀,,,,,搞到我今日幾慘....係咁比佢問長問短...
d眼光先討厭....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:58 AM 發表
又似TB
又樣衰....前日我媽先打去鬧佢條仔...
連中秋節都唔比佢返黎食飯...
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:58 AM 發表
未啵....如果唔係我點會呢d時候仲玩緊電腦丫...
你好野啊!丢掉嘎女给老妈子看
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:57 AM 發表
你不明白她的好事了...
知道她的好事既人都不會幫她....連我媽咪也是這樣說.....
聽不少
原帖由 chfong2 於 2008-9-17 01:59 AM 發表
原来如此
你話係唔係黑仔...
仲要我好無辜果下先慘...我都唔知佢上過黎...
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 02:00 AM 發表

你好野啊!丢掉嘎女给老妈子看
不是呀...是我個女病了...返左去媽咪度咋...
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:59 AM 發表
又樣衰....前日我媽先打去鬧佢條仔...
連中秋節都唔比佢返黎食飯...
不是吧!那有这样的人哦!
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 01:58 AM 發表
未啵....如果唔係我點會呢d時候仲玩緊電腦丫...
關心妹妹
原帖由 sos924 於 2008-9-17 02:00 AM 發表

聽不少
咪就係....佢之前仲衰到返去媽咪度偷錢同偷左媽咪隻錶....
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 02:01 AM 發表

不是吧!那有这样的人哦!
佢男朋友很少家的....連街都唔比我個妹出...仲要佢冇晒朋友........
原帖由 sos924 於 2008-9-17 02:01 AM 發表
關心妹妹
仲好講....見面禮呢...
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 01:58 AM 發表

是啊!我好像见过她的照片
她喜歡自貼
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:01 AM 發表
不是呀...是我個女病了...返左去媽咪度咋...
女病了应该是你照顾啊!为什么会给你妈妈看呢?