返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-6-4 07:20 PM 發表

klcc 地盤... 會死人架.. 我唔想做空中飛人... 都係做窮人算了...
哈 哈 哈 ! 又 几 好 啊 ! 有 得 做 SUPERMAN......
有津贴RM625 woh,这样对我影响不大。一年付多RM150,好过没津贴。。
寻找到独一无二的自己。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 07:23 PM 發表

移得去边喔........ 无钱......
要 跳 飞 机 啦 !
原帖由 ljw1982 於 2008-6-4 07:29 PM 發表

要 跳 飞 机 啦 !
温到条好路数记得预埋我喇......
入谷温人
原帖由 ljw1982 於 2008-6-4 07:26 PM 發表

哈 哈 哈 ! 又 几 好 啊 ! 有 得 做 SUPERMAN......
哈哈。。又有保险拿呀。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-4 07:23 PM 發表
有无我份。。 我都想烧。。。。:024:
好啦。。我今晚赶工做个20尺 的给你呀
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 07:30 PM 發表

哈 哈 哈 ! 我 也 是 在 找 着 啊 !
原帖由 canz85 於 2008-6-4 07:30 PM 發表

哈哈。。又有保险拿呀。。。。。。
记 得 你 张 保 单 写 我 的 名 啊 !
仲叫我地支持政府。。。。
都唔理人民痛苦。。。。

腐败政府。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 07:30 PM 發表

采葡萄 ,洗黑钱 ,帮黑人走私白 。。。。,洗碗做厨师 。。。。那么多样 。。。你要选那样呀

回復 #66 canz85 的帖子

明天不知会不会有人示威。。
原帖由 steve86 於 2008-6-4 07:34 PM 發表
仲叫我地支持政府。。。。
都唔理人民痛苦。。。。

腐败政府。。。
hey steve 是时候移民去利记啦。 ^^
原帖由 canz85 於 2008-6-4 07:34 PM 發表

采葡萄 ,洗黑钱 ,帮黑人走私白 。。。。,洗碗做厨师 。。。。那么多样 。。。你要选那样呀
做鸭有无呀??
入谷温人
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-4 07:34 PM 發表
明天不知会不会有人示威。。
有的话记得夺命calllllll我呀
我觉得他们的同胞应该会。。。。。因为压力始终在他们那方 。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 07:37 PM 發表

做鸭有无呀??
都几好波 。。。在外国demand应该会很高