返回列表 回復 發帖
原帖由 ndctim 於 2008-10-5 14:28 發表

經驗水對於五轉等同沒用....給你經驗卡還升得快吧....
三倍經驗卡joesyip1968?送禮2008-10-05 14:28:27
thank you.but i want use it upgate to 100 only
我雖然窮,但很快樂
原帖由 jacky-lin 於 2008-10-5 02:46 PM 發表
私奔可以帶上我一起走嗎~~~~~~
你放棄吧,他們才不會跟窮光蛋一起
原帖由 joesyip1968 於 2008-10-5 02:49 PM 發表

thank you.but i want use it upgate to 100 only
信我吧,那只是錢....exp水=$$..別浪費吧
一張兩倍都幫你升到百幾lv
原帖由 ice.key 於 2008-10-4 10:45 PM 發表

那石頭商人呢....
你好似想講我D壞話波~~
原帖由 ice.key 於 2008-10-5 02:49 PM 發表

他沒有時候上限唷.....而我等到升級後...一~二個月可能要上班到時..我都會好少上來....
工作要緊,但別忘記大家就是了
原帖由 kylefunny 於 2008-10-5 02:53 PM 發表

你好似想講我D壞話波~~
要爆的話,我想不是一"焦"一夕能說得完吧
原帖由 joesyip1968 於 2008-10-4 10:49 PM 發表

you can use your card during the battle field it can help you to improve your level very fast,actually you dont really need that much exp potion~
原帖由 ice.key 於 2008-10-5 02:55 PM 發表

才5轉你就俾3倍佢...都佢10轉你是不是要俾10倍佢呀....好人不是這樣當的...要看看需要....~~~

5轉我係唔會俾3倍佢...~~以前jack-lin都有問過我..我都沒俾...~~明白未呀... ...
明白!!我沒有給太多,只是給他一點點only
不過有人比我更好人吧~~
原帖由 ndctim 於 2008-10-4 10:48 PM 發表

身份爆露....
ICE.KEY爆晒D三角戀情出來添~廳日可能上頭條囉~