返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-9-16 01:11 AM 發表
以下是獲得獎勵的名單,第1名獎勵增加到500萬   本來還有一個成員12轉,可惜佢太多錢 ,所以我唔想比佢

ice.key 2008-9-16 01:03 AMTVB 5000000 元積分轉出 raylam168 2008-9-16 01:02 AMTVB  ...
太累了,冲唔上去啦...

无缘奖励.....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无印良品 於 2008-9-16 08:27 AM 發表

太累了,冲唔上去啦...

无缘奖励.....
我都是无缘奖励啦。。。。
now just 4轉342  
原帖由 ndctim 於 2008-9-16 07:20 AM 發表
bubu老大....可唔可以提前領法神或聖騎士裝
是但一套都得
法師一定唔得 不過 如果你下轉做騎士,我可以送你一套騎士裝備
原帖由 bubu1109 於 2008-9-16 09:48 AM 發表

法師一定唔得 不過 如果你下轉做騎士,我可以送你一套騎士裝備
法神装难稳喔.....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 bubu1109 於 2008-9-16 09:48 AM 發表

領住先~~
遲d再打劫你套法神

thank you~~
bubu...I am 12轉
give me 神秘寶石

原帖由 blueocean 於 2008-9-16 10:24 AM 發表
我都想要啊....哈哈哈....
原帖由 blueocean 於 2008-9-16 10:24 AM 發表
比你 好~~~~~難啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-9-16 10:36 AM 發表

比你 好~~~~~難啦 419630
自己偷食晒啦....一颗不留....
原帖由 bubu1109 於 2008-9-16 10:36 AM 發表

比你 好~~~~~難啦 419630
but I am 12轉 wor...what are you going to give me

原帖由 blueocean 於 2008-9-16 10:40 AM 發表

but I am 12轉 wor...what are you going to give me
獎勵你上黑名單好嗎
原帖由 bubu1109 於 2008-9-16 10:43 AM 發表

獎勵你上黑名單好嗎
哈哈....原来你说太多钱果个就系距....

哈哈...无缘奖励....(大富翁)

路过
好悶
原帖由 bubu1109 於 2008-9-16 10:43 AM 發表

獎勵你上黑名單好嗎
If you put me on the 黑名單, then can I leave your family

老大,你只股票是唔是STILL抽ING。。。啊?