返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-9-16 12:52 PM 發表

原來都有成員間中會睇第1版
如果唔是我睇下 ,我怕以后成個第一版都會變左你既讚美辭窩
sorry sir!! haha copy from someone -.-change it now!!
原帖由 bubu1109 於 2008-9-16 12:59 PM 發表
第1版的簡介已經刪除了 估唔到係junli1421第1個發現,這個會有獎勵
真的嗎,BUBU万歲 ,難怪我一路都話你是至高無上受萬人擁戴既好幫主~~
今天實在太疲倦la,連升級的時間也沒有>.<正在給三百個英文生字寫解釋-.-

很可憐>.<
原帖由 junli1421 於 2008-9-16 01:02 PM 發表

真的嗎,BUBU万歲 ,難怪我一路都話你是至高無上受萬人擁戴既好幫主~~
怎麼態度變得這麼快 其實係我地這張家族帖有時去得太快,大家要睇番之前傾過咩,已經要用好多時間,

同埋未必個個都睇番之前大家講過什麼,我怕就算有新獎勵或什麼消息,寫完大家都未必睇得到,所以希望大家間中都留意一下第1版,
大家如果唔間中睇下,我就亂寫大家的壞話
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ndctim 於 2008-9-16 01:07 PM 發表
今天實在太疲倦la,連升級的時間也沒有>..
做完先慢慢升,做功課要緊
原帖由 bubu1109 於 2008-9-16 01:13 PM 發表

做完先慢慢升,做功課要緊
現在是10:15p.m  都仲有三百個-.-聽日返7:30a.m

返到去仲要測驗

me----->
超人啊.....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 ndctim 於 2008-9-16 01:17 PM 發表

現在是10:15p.m  都仲有三百個-.-聽日返7:30a.m

返到去仲要測驗

me----->
加油精神上支持你 看來你只能夠睡幾小時了
drinking coffee-.-
but still tire
hihi
原帖由 ndctim 於 2008-9-16 13:41 發表
hihi
hi

多D进来坐坐
礼记!加油!加油!加油!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
礼记!加油!加油!加油!
sitting here all day-.- just doing my homework at the same time