返回列表 回復 發帖
是不是法师容易打出圣骑士装备而不容易打出法神装备啊...
原帖由 bubu1109 於 2008-8-27 12:35 AM 發表

冇錢都要買,快D放晒其他股 只準買我一個

沒太多現金就不要買住,不一定要買我隻股啦
我手里赚钱多的都是大盘蓝筹股,舍不得卖...
去抄股咯......
佬大.....我熬夜来买你的股......已经买左大量(100股)
今次唔晒罚啦夸........
very lucky today i find many 神秘寶石 today,有錢你可以去二手店買我D神秘寶石我賣最低價錢啦lol
原帖由 ice.key 於 2008-8-26 10:16 AM 發表
沒有太多人放我的股呀...~~~~ 發了短信都沒有人理..~~
大家都掛住打怪升級你就唔好怪人啦,之多送你一顆石頭囉...
没钱了,去睡觉,大家晚安...

回應 ice.key 第 3417 篇文章

You Are Welcome Gals!
原帖由 yy@sam 於 2008-8-26 07:15 AM 發表
送给我~~
我的掉寶率才170~~
(奸商):你要既話我可以賣1,2顆俾你啊,(唔係兄弟幫價錢TVB幣450000一顆,寵物幣1100000)如果你加入兄弟幫既話
嘿嘿....可以便宜D俾你(TVB幣350000一顆,寵物幣900000一顆)一次最多只可以買兩顆,有錢留返下次我有先再賣~KEkeKeee.......

!!!!!!!!PS!!!!!!!!! 等我打到有先可以賣俾你D,希望我可以有多D時間係個網度打怪啦!

大佬,買咗你十萬股點報答我先,
幾時送埋法神剩餘兩件比我
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 kylefunny 於 2008-8-27 09:32 AM 發表

(奸商):你要既話我可以賣1,2顆俾你啊,(唔係兄弟幫價錢TVB幣450000一顆,寵物幣1100000)如果你加入兄弟幫既話
嘿嘿....可以便宜D俾你(TVB幣350000一顆,寵物幣900000一顆)一次最多只可以買兩顆,有錢留返 ...
我是兄弟帮的噢......