返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-8-26 08:50 AM 發表

你不會現在才知道吧 幾時入會呀
死啦我都唔得左,得閑CHECK下家族族譜先
原帖由 bubu1109 於 2008-8-24 05:48 PM 發表

有,等你14轉給你
老大,我十四轉了,給我啦
原帖由 junli1421 於 2008-8-28 10:26 AM 發表

这一转很快嘛...
原帖由 junli1421 於 2008-8-28 10:26 AM 發表

成功贈送給 junli1421 1 個 法神權杖!

成功贈送給 junli1421 1 個 法神戒指!
原帖由 bubu1109 於 2008-8-28 11:54 AM 發表

成功贈送給 junli1421 1 個 法神權杖!

成功贈送給 junli1421 1 個 法神戒指!
抽资后通知我一下...
今天有钱,给你的股票留了50手...
收購法師裝備

各位成員如果有法師的裝備多出,就賣給我啦
價錢你們說多小就多小(太貴我未必會買啦 ),

希望大家支持一下
原帖由 后勤部长 於 2008-8-28 11:56 AM 發表

抽资后通知我一下...
今天有钱,给你的股票留了50手...
50手太小啦,應該要500手先係 現在開始抽資了,差不多完成再寫低通知大家
我卖450手才能筹齐买你50手的钱...
我想問下吃左喜糖係唔係永久性+到只寵度啊?掉寶率肯定加永久性,但係其它D係唔係啊,列如HP,MP,攻擊力,防禦力之類都係暫時性?
原帖由 kylefunny 於 2008-8-28 03:16 PM 發表
我想問下吃左喜糖係唔係永久性+到只寵度啊?掉寶率肯定加永久性,但係其它D係唔係啊,列如HP,MP,攻擊力,防禦力之類都係暫時性?
這個我都冇留意過,我覺得應該都係永久性的,就算不是也沒多大影響,因為增加的能力不是太多

回應 bubu1109 第 3491 篇文章

唔該晒我唸我賣左D喜糖好過吃左嘿嘿.... (又賺一筆啦)
原帖由 ice.key 於 2008-8-28 12:22 AM 發表
大家好呀...我回來了...~~~
D人唔知去晒邊,以家得我同你係度,點啊~有無興趣換
要到哪张地图才能打出法神啊?9转了,从来没打出过啊~~~~打到的都是其他3种,老大发几张经验卡吧
原帖由 qhtwex 於 2008-8-28 05:10 PM 發表
要到哪张地图才能打出法神啊?9转了,从来没打出过啊~~~~打到的都是其他3种,老大发几张经验卡吧
8轉同10轉地圖都可以打到法神裝備,不過好難打出來就是了

成功贈送給 qhtwex 2 個 雙倍經驗卡!