返回列表 回復 發帖
i am back dunt have to go to work today lucky me can beating monster all day N nite lol ice.key you want make exchange for dat rich ring?
原帖由 ice.key 於 2008-8-26 11:18 PM 發表

你自己拿了去賣呀...~~~如果不是...應該不會這樣少呀...~~~

我掉寶率有559...~~~一粒神秘石都沒賣過...~~~
就算我不卖......也只有五粒......吃了也是加五而已~~
原帖由 ice.key 於 2008-8-26 11:24 PM 發表

真好呀...~~~~我還有3粒在倉...未吃呀...~~~我都係560多呀..~~~哈哈...
你还有三粒没用噢~~
現在宣佈加新規條,頭兩位被我追到的成員罰1000萬寵物幣
两位,怎么也轮不到我...
近來我都沒有時間打怪 ,不過我一定會追到你們 ice.key你的1000萬寵物幣我先幫你保管一下
ice.key 我剛剛看了,怎麼小了7個0
二粒神秘石 for you,and you dunt have to pay me its ok,我又撿到一顆啦,我以家過俾你啊
神秘寶石 ice.key 2 送禮 2008-08-26 08:16:31
where is my ring~
原帖由 后勤部长 於 2008-8-26 08:12 AM 發表
两位,怎么也轮不到我...
連你都想換啊兄弟...第日想要換既話一定會揾埋你 lol
一陣我3:00會大抽資,大家記得要買 唔買每人罰款1千萬寵物幣

大家記得7:00pm至收市要放股,因為明天會繼續抽資,7:00pm前我會慢慢推高股價,大家得閒都幫下我啦