返回列表 回復 發帖
http://www.tvbnow.com/thread-411533-1-1.html

請大家支持下,唔該!!!
老大...可不可以给我法神權杖和紅寶石
原帖由 ice.key 於 2008-8-1 04:12 PM 發表

你而家咪抽資中...~~
剛才抽完,現在可以入,今日唔會再有行動
原帖由 bubu1109 於 2008-8-1 05:01 PM 發表

剛才抽完,現在可以入,今日唔會再有行動
哈....快快买咯.....多谢大佬......
希望大家可以幫忙推上去嗎,100,100咁買入,到漲停就放晒佢
原帖由 yy@sam 於 2008-8-1 04:49 PM 發表
老大...可不可以给我法神權杖和紅寶石
現在你只有4轉,再升高一點才給你,第1版有寫,拿法神裝備要12轉

成功贈送給 yy@sam 300 個 紅寶石!
原帖由 ice.key 於 2008-8-1 06:08 PM 發表

呀老細...你唔放股我點100,100咁放出呀..~~你持股都有73.x%呀...
ice.key你真係好好人,好多謝你支持
原帖由 ice.key 於 2008-8-1 06:08 PM 發表

呀老細...你唔放股我點100,100咁放出呀..~~你持股都有73.x%呀...
ice.key 係買入 , 唔係放股,你搞錯了
原帖由 ice.key 於 2008-8-1 06:18 PM 發表

你都無咁多股俾我買啦..~~~唔放一點出去又點買回來呀...~~~1000股係升唔都漲停呀..~~
我會放股,你只需要買就可以推到了,感謝
原帖由 bubu1109 於 2008-8-1 06:07 PM 發表

現在你只有4轉,再升高一點才給你,第1版有寫,拿法神裝備要12轉

成功贈送給 yy@sam 300 個 紅寶石!
多谢老大的紅寶石......12轉噢.......只有努力点了.....