返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-7-29 09:29 PM 發表

只是我用exe卡用得兇呀...~~~我幾天就升一轉是這樣的...~~~你看我升得快只是我用exe卡用得兇...~~~

至於你沒打到聖騎士和法神裝只是你不好運.....~~~我用這樣多的exe卡我都打到幾件這些裝...~~~打得最多就是神秘 ...
打得最多的是神秘寶石 我好耐冇打過

回應 bubu1109 第 1 篇文章

老大.........我需要红宝石.......
原帖由 ice.key 於 2008-7-29 09:29 PM 發表

只是我用exe卡用得兇呀...~~~我幾天就升一轉是這樣的...~~~你看我升得快只是我用exe卡用得兇...~~~

至於你沒打到聖騎士和法神裝只是你不好運.....~~~我用這樣多的exe卡我都打到幾件這些裝...~~~打得最多就是神秘 ...
这是真的,刺客真的很容易打到神秘石!
我用刺客到现在有打到8顆神秘石!
原帖由 yy@sam 於 2008-7-29 09:34 PM 發表
老大.........我需要红宝石.......
剛剛給了你
原帖由 jjj9930 於 2008-7-29 09:36 PM 發表

这是真的,刺客真的很容易打到神秘石!
我用刺客到现在有打到8顆神秘石!
咁我下轉應該做騎士定刺客呢 本來想做騎士 ,聽完你講又想做刺客

大家可以清楚一點講我知,騎士同刺客應該怎樣加素質點最好,我想寫在第1版,不用大家經常重複回答
ice.key給你發現我同baby的對話 ,其實追到我有獎金是真的,罰款是我亂講啦
原帖由 ice.key 於 2008-7-29 09:58 PM 發表

刺客就+敏到1000~1200之後全+力量.......(當然低轉就不要這樣低轉就主力+力量啦...)

騎士就不知道了.......~~~

到你下轉我都可能選了做什麼了 ...
的確會這樣 ,玩股市用好多時間,明天又要開新公司了(應該),大家如果有玩股市記得支持我
原帖由 ice.key 於 2008-7-29 10:05 PM 發表

那我用全副身家支持你呀.......^^
謝謝你ice.key ,不過其實我都係第一次開公司,唔識點玩 ,我會加油,希望大家都賺到錢