返回列表 回復 發帖
$ |; Y: [0 }, A- F$ r- j6 hos.tvboxnow.com维基百科
: ^5 I$ }* _. o1 q9 mtvb now,tvbnow,bttvb觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...0 R+ z. G; L& V
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
) r+ V. Z6 E, G7 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔該晒!
tvb now,tvbnow,bttvb' B4 C$ t  j  z" z
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
3 P3 [8 T, t9 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2944234
/ Z" X& a/ {4 C; o1 gtvb now,tvbnow,bttvb2944235os.tvboxnow.com# e3 _% o0 P) E7 I; c
我再補充少少吖。
$ u9 A. A3 z5 Q! ~  w) P5 s- H香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...公仔箱論壇, O  l( D& o/ {& K5 ~* z
leekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
5 {0 x8 Q: q/ @- e2 |tvb now,tvbnow,bttvb
7 B0 ~* y' L+ n/ r即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 I+ [" V& }6 J% U" U- }6 l2 q' U2 u

8 D  C2 Q4 B* r0 l7 e9 T) [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 t1 j, M/ w# ]0 T) S! y# H) n
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# K/ D% C0 x. @) f1 \) W2 P
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛os.tvboxnow.com& ~' B( N" b- x
aftea
% s* O. M" j( z. t, j公仔箱論壇" {$ _" `( X- R) G5 U( d
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

' _& u( A" \# z0 m9 n0 B. T6 b, N7 {8 r/ }
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...公仔箱論壇6 |9 S# F9 Z' Z- D' Z
. s1 P8 P7 o! ]$ v3 I! X哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
& {! C! J6 Q# m# B" z8 n8 btvb now,tvbnow,bttvb: L1 F# M# M6 V. O
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill 9 U' U, T( W, `3 f. S3 y
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
, C, D$ s  N$ A- |. |/ K% p( Mtvb now,tvbnow,bttvbO, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
0 K4 R5 `0 z( D, k& `tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
- c6 e  O9 C. t8 b( r5 B$ t公仔箱論壇我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?tvb now,tvbnow,bttvb& F: E  p$ L9 t, i% u1 n) X8 Q
: a# Z! h: _; P0 p3 B  ?; B: s
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 }, O+ ]/ l/ ^% A0 J公仔箱論壇下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& A( Q3 w; k% D7 Q8 }% q* ]
Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
% p3 P/ c, i, A7 j, K2 o) ^* \公仔箱論壇
; ~. f" c! z5 ^, I, I4 k公仔箱論壇咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
  N: T' E0 g$ fos.tvboxnow.com我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
' N7 y- h, G" @公仔箱論壇
6 h8 p1 ^, h4 }- v. o5 \2945301TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# j% M# j  U( V$ x7 w, a8 e
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
9 G) `: o  k0 Y* L: e公仔箱論壇
! }  H( j3 w" P9 P0 t8 {公仔箱論壇仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
afteaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- w# e  p( T$ r$ U
os.tvboxnow.com1 q) Z( f1 c: z& `. A/ L
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
9 H/ h/ R- u+ h: ]2 ]: ]- M公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# o6 D- a! ]$ D; Q
/ k: Y4 g0 ~8 x7 U; H; z6 P, L# n
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
公仔箱論壇$ D8 t" J: z3 w3 b7 n
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
% [( j" r% ^( S( {! n3 Aleekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! g0 U( T. l) Z, A& K- K; T

9 \. m/ ?3 ]/ @等我代寺廟答你.. 九出十三歸
os.tvboxnow.com' e3 }4 J& A9 E$ Q: }4 l- t, F( B
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?os.tvboxnow.com0 T% p7 b7 B  v' D
tvb now,tvbnow,bttvb* v% q5 x1 ~& q/ A+ S8 d  @$ k  s
  N5 ?; X  g- P" J. nos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
tvb now,tvbnow,bttvb; K% j1 Q! ]+ a  r" Y

$ \5 L3 {: G/ O9 t# o7 h+ D$ p3 a7 R仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
6 ]5 u9 H1 N2 y9 r$ J, f4 ^/ d大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
公仔箱論壇1 J! `* \# e0 R2 N0 q+ b2 A
% o6 Y, I1 ^" ~, W2 G% }  A  E
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?os.tvboxnow.com% W, C2 |4 h5 [. j5 k
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
; u- o! E. L/ h6 K* C4 htvb now,tvbnow,bttvb
9 |& o) Q+ V; ^; f+ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
7 B6 l' j2 S  |" I3 X0 s! ntvb now,tvbnow,bttvb因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   公仔箱論壇# ]' H+ `, c% ~: R% K9 v9 Q
話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing