返回列表 回復 發帖
good drama
1 f; x5 D4 v4 z: T6 uos.tvboxnow.com咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。tvb now,tvbnow,bttvb/ U' ~1 g4 e* p8 n9 S
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Q' Y" B( y; v  x
28474968 `6 A, t" q9 n- a3 R
leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
/ H% m" b: C7 }* w; G公仔箱論壇
- A9 P' M4 i6 v我要電腦百毒不侵多謝度符!
太感動了
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
9 m8 G- e$ [' V5 E4 T' J' X' Ymnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
$ G- K& Z1 W8 k  _' }) p$ Y9 Z  U! X
mnb1123老友記,我都想呀 .
! K# b- w' `+ _. o睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
咖哩雞=種草莓!!9 Q3 z, J4 F7 W  H& w: B
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
公仔箱論壇' E, K$ Q2 N% d: [1 u# J
係咪新名詞?因為我好out....
婆婆
5 |! n, U3 \0 q1 e+ f+ c4 h: Ktvb now,tvbnow,bttvbhaha, so funny
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??; c' {% A7 b' a
大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
os.tvboxnow.com$ N6 h* }% A4 c/ D5 ]
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
我覺得呢套劇令我有好多回憶呀公仔箱論壇& |1 j$ z3 t. P  u: S+ R* p6 C1 v1 \( ^4 R
同朋友食飯都多左好多話題,白色太陽槍呢樣野,佢唔提都完全唔記得
呢套劇有好多回憶
' P1 \7 {& j0 }' b1 ]! M同朋友食飯時多左好多話題,特別個句白色太陽槍佢唔講真係唔記得左呢樣野
os.tvboxnow.com8 \0 C7 d; V  ]' U
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
' u7 _4 W. J* J' r' Utvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-5-15 12:47 PM
' p$ Z+ W) r& v: o0 n' aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 n2 O4 q5 k2 G. N0 p, O) e; O4 `公仔箱論壇睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
. s/ \5 a. Y" ?5 [
% _: Z( t7 Z. Ytvb now,tvbnow,bttvb睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
- `' Z2 I3 V( \大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
os.tvboxnow.com$ l% l; ~/ i) B' I$ d; [& q  l8 Q
係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚