返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...公仔箱論壇9 i) r+ J" i. @: S2 ?% S
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
9 ]! d5 F! G) _/ R( Y* f大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-7 12:05 PM 編輯 " V) M2 }& M; {& W! [. N  @

/ K8 p4 U3 v: G8 w' v% l. O" q) i
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: z- S! ?# ^) N* A/ e  c/ F2 h8 f. X
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
3 ?) w: I" e) B5 h5 p

" V, i* p+ V% ~" T/ `5 I( n係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?6 i( `1 V2 S9 L& m1 d( F
os.tvboxnow.com/ O  p3 v3 u# k: p- ~
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...os.tvboxnow.com4 q: |+ n4 j0 F8 {" v( k
mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
: Z% \( z5 q( t  @4 G5 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 N/ c! g2 q  cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?* V+ ?5 Q: Z4 Q, z+ ^, ]
2830332TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) V, L3 H- ~) [; M! A7 p
leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
os.tvboxnow.com" {2 g* m3 V9 G+ e
公仔箱論壇2 R$ h" c( L1 b# C1 Q: {
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
公仔箱論壇1 M+ g8 o- e( [) T8 {8 t" s3 _0 U$ m
# y6 {. k2 {# K
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  u# M" M; B8 _* @
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
3 t. [" L6 l7 C+ W$ ?我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告公仔箱論壇) q2 \3 O# L% e5 R2 P9 X
2 u, t8 a* q5 D; T$ ^公仔箱論壇我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
( ]2 _5 W! r5 _8 \os.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 a0 V% l) R; w* G! k

* r# s4 y5 Z0 v* Jtvb now,tvbnow,bttvb咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
os.tvboxnow.com9 {4 l" Q* E2 p. ^

3 A$ W; D! ~' M' ?os.tvboxnow.com咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
4 n% q* w6 w# n6 M$ x( [0 b大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
& Z$ [7 T- q  Y/ O9 z
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?tvb now,tvbnow,bttvb8 D+ u, ?; u" u( ?8 W3 m
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?
" }/ j; w% h) ~# |9 ~1 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 ~9 y; m8 m8 ?: E
本帖最後由 大文細佬 於 2014-5-10 01:03 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 O0 d& ?0 c4 u, D

) S: N7 c/ Z  B3 c/ O1 ?8 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
5 X! ~8 X' N0 U1 b2 Stvb now,tvbnow,bttvb咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
3 d# r5 |+ [3 z+ |# d* l) l% P) los.tvboxnow.com玩時玩你小心啲喎。
1 m* ]$ p  v" }% m3 T5 ^5 `os.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
9 x# @) Z+ c9 r$ E7 |tvb now,tvbnow,bttvb
$ h0 v0 E9 @* T驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
6 J! ~) Y, \. r* S6 z大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
8 p" }) n/ \6 v. ftvb now,tvbnow,bttvb佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
" w4 J  o5 X7 b4 d公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb, P# U% s) w9 v9 T3 x# ~
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架1 ^$ ]8 y: |4 X; u8 F4 w) ~
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
os.tvboxnow.com' S9 C- X& J) C; ]* h( n2 D2 Y) e7 o
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。tvb now,tvbnow,bttvb0 I6 L8 h. w, V9 b3 ~
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
1 J' F# o3 ^5 z2 U9 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。