返回列表 回復 發帖
無名都幫襯?
lhy92725 發表於 2015-2-3 11:23 AM
老周始終都冇面見人
型 英 帥 靚 正
問題是為咩個個都知系佢嘅
條骨都無佐lu
問題是為咩個個都知系佢嘅
lhy92725 發表於 2015-2-3 11:28 AM
因為出名匿名有3個人.
1.咬咬 - 好少出現, 出現時唔會到處拜訪.
2.小強 - 匿名時=冇匿名.
3.老周 - 出現時會到處拜訪.
型 英 帥 靚 正
原來通曬天咯
條骨都無佐lu
多謝晒咁多位老細幫衬! 真係唔知點送個金幣比匿名大哥好添.
因為出名匿名有3個人.
1.咬咬 - 好少出現, 出現時唔會到處拜訪.
2.小強 - 匿名時=冇匿名.
3.老周 - 出現時會到處拜訪.
chan200308 發表於 2015-2-3 11:33 AM
都係吹水王精挑眼眉. 周兄想匿都冇得匿添.
咁個金幣就送得出囉. 等佢送比周太過羊年!
食蕉吾使要金幣啦,他平時都蛇埋吾少咯
條骨都無佐lu
比周太收晒嗰度幣呢. 边仲有得剩喎.
可能保險箱到有都吾定架,收埋架嘛,你都收埋好多野無比阿嫂知架啦
條骨都無佐lu
可能保險箱到有都吾定架,收埋架嘛,你都收埋好多野無比阿嫂知架啦
lhy92725 發表於 2015-2-3 12:30 PM
我仙都唔仙下, 边有得收埋吖? 不如去交豬好過咯.
都係吹水王精挑眼眉. 周兄想匿都冇得匿添.
pknoface 發表於 2015-2-3 11:57 AM
係老周................
型 英 帥 靚 正
pknoface 發表於 2015-2-3 01:14 PM
過戶10億嚟先去交豬好過咯
型 英 帥 靚 正
pknoface 發表於 2015-2-3 01:14 PM
吾使甘嘅,你收埋D咩我吾會爆響口嘅哦
條骨都無佐lu
路人甲兄有冇贏錢啊?

我哋又幾時有牙齒印既呢? 你依家選和最後一刻選冇區別, 答案已經post咗起度, 你可以下載定到時對比下未知囉.

路人甲似乎同個個都有牙齒印咁喎.

咁要睇下你既運氣囉.

貓貓一早選咗9號仔. 佢唔使小心.
pknoface 發表於 2015-2-3 08:49 AM
不知道為什麼你今天回复這麼多

1)無賭無贏
2+3)你說話很矛盾你承認有牙齒印
2+4+5)貓貓黃色廣告豬排相片可以變QQ和電話號碼賣淫廣告, 你要改很容易可能我會故意坐沉貓貓船