返回列表 回復 發帖
呢個靚女好面善
條骨都無佐lu
各位早午晚好。 今日風雪雨齊襲。 條路好難行。 今晚返黎再回復大家。
pknoface 發表於 2015-2-2 08:12 PM
一點點雪=條路好難行掌門功夫倒退
Ken 掌門 傍晚、晚上好!!!
Good morning ~ pknoface
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
pknoface ~ 多謝掌門奬金!
我買07號金幣
pknoface         1 分鐘前         TVB 5000000 元
掌門居然吾黎迎接125呢個貴客
條骨都無佐lu
掌門人早午晚安!恭喜武當又破13000帖,多謝掌門奬金!
Andy.y 發表於 2015-2-2 10:49 AM
Andy兄早晨. 唔使客氣, 記得有時間多的黎吹下水啊.
New England 28
Seattle 24

Pedestrian_A 發表於 2015-2-2 03:10 PM
路人甲兄有冇贏錢啊?
由於掌門和我有牙齒印所以我將會最後一分鐘選號碼
Pedestrian_A 發表於 2015-2-2 03:12 PM
我哋又幾時有牙齒印既呢? 你依家選和最後一刻選冇區別, 答案已經post咗起度, 你可以下載定到時對比下未知囉.
為咩有牙齒印嘅?你地互片果陣出口架
lhy92725 發表於 2015-2-2 03:36 PM
路人甲似乎同個個都有牙齒印咁喎.
懶貓
最低賠率, 虧本
Pedestrian_A 發表於 2015-2-2 03:47 PM
咁要睇下你既運氣囉.
你要小心我選9號
Pedestrian_A 發表於 2015-2-2 04:05 PM
貓貓一早選咗9號仔. 佢唔使小心.
我只會按多當tips
lckiong 發表於 2015-2-2 04:33 PM
小強兄一向都視錢財如糞土架啦.
大馬食飯要比tips麼
lhy92725 發表於 2015-2-2 04:34 PM
大陸依家要唔要比呢?
KEN兄大家好!
巧開來 發表於 2015-2-2 05:42 PM
開來兄早晨.
字好細,睇得吾系幾清
lhy92725 發表於 2015-2-2 05:52 PM
早知我預返大啲啦.
NY仲大風雪啊?
lhy92725 發表於 2015-2-2 10:05 PM
今日係風雪雨同路. 又凍. 放工返到黎條路面都結晒冰.
風雪中的美女

chan200308 發表於 2015-2-2 10:26 PM
可惜我冇碰到她.
一點點雪=條路好難行掌門功夫倒退
Pedestrian_A 發表於 2015-2-3 05:11 AM
好耐冇練功啲功夫真係倒退咯.
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_026.gifKen 掌門 傍晚、晚上好!!!
gracechanstuart 發表於 2015-2-3 07:02 AM
grace傍晚好, 煮好飯等老公返黎食未呀?

125早晨. 歡迎啊!
掌門居然吾黎迎接125呢個貴客
lhy92725 發表於 2015-2-3 08:21 AM
係啊, 好難得有貴客光臨.
各位早午晩好.
我買19號金幣
pknoface        5 秒前        TVB 5000000 元                積分轉出
命裡有時終須有 命裡無時莫強求
早呀 亂啽撐下你場

買3號
pknoface        4 秒前        TVB 500000 元                積分轉出
外星貓E生
路面結冰真是難行過有雪哦,應該會滑好多
強國吾興比tips的
條骨都無佐lu
幫襯下掌門,匿名買13號金幣

pknoface8 秒前TVB 5000000 元積分轉出
武當ken 晚上好
型 英 帥 靚 正
無名都幫襯?
條骨都無佐lu