返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
路人A做咩要兩個電話
lhy92725 發表於 2014-9-5 08:19 AM
一個係老婆既, 一個係二奶既.
pknoface 發表於 2014-9-5 08:21 AM
感謝貓貓讓Ken爆自己秘密

1部工作1部私人
路人兄梗係著住條cargo pants上班定啦.
pknoface 發表於 2014-9-5 08:21 AM
無敵!
perfectman 發表於 2014-9-5 08:50 AM
這長褲和外套....
我不是去打獵!!!!
殘晒咋喎,又未爛,點可能話換就換架
咦,我女友都殘殘哋喎...............咁我咪可以...........
perfectman 發表於 5/9/2014 03:19 PM
女朋友都俾你玩殘
你都幾粗
認真睇真啲真係又真係
這長褲和外套....
我不是去打獵!!!!
Pedestrian_A 發表於 5/9/2014 03:28 PM
獵女都好有用o架
認真睇真啲真係又真係
路人甲應該咁講:

褲袋幾大疊銀紙,乜嘢屋企鎖匙、公司鎖匙、車鎖匙、銀包、Note3、Q10都放唔落咗(有幾大疊銀紙袋仲放鎖匙電話咩,嗰啲係跟班做既嘛) ...
lckiong 發表於 2014-9-5 09:43 AM
我不是中國土豪...
Q10是因為實體鍵盤. 工作需要回覆email
Note3是私人. 後悔不買較小的手機
鎖匙銀包是基本需要.
大部分的牛仔褲和西褲袋已經足夠裝這些物品. 唯一的問題是坐之前要取出 Note 3.
实体键盘其实我都觉得是好用D嘅
條骨都無佐lu
殘晒咋喎,又未爛,點可能話換就換架
咦,我女友都殘殘哋喎...............咁我咪可以...........
perfectman 發表於 2014-9-5 03:19 PM
见异思迁,贪新忘旧就吾犯法嘅
條骨都無佐lu
我通常不帶袋

我出去工作時已經有其他東西攜帶.
所以我盡量把個人物品放在褲袋
实体键盘其实我都觉得是好用D嘅
lhy92725 發表於 2014-9-5 03:44 PM
所以 RIM/Blackberry 還沒有關門大吉
不过在美国可能有市场,第D地方难讲
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
呢只for PAD就OK,手机就夸张佐D了
條骨都無佐lu
實體鍵盤最大嘅問題係佔咗部手機好多嘅空間,變相一係就要變大部機,一係就要縮細個屏幕,現今嘅手機係以視覺享受為主導,犧牲相比之下無咁重要嘅實體鍵盤,亦都無可厚非!
想用實體鍵盤,可以買隻藍芽小型折疊鍵盤
...
perfectman 發表於 2014-9-5 04:05 PM
所以我有兩部手機
Blackberry BIS/BES 安全D. 因為黑客沒興趣入侵
你有好多秘密吾比人知啊,怕黑客?
條骨都無佐lu