返回列表 回復 發帖
突然多佐甘多香港人
我比佐2,5,1718,2148我老細幫手買
條骨都無佐lu
andy是香港人,早咩晨
中秋金多寶邊日開啊
lhy92725 發表於 2014-9-6 08:41 PM
係喎 呢排唔知做勿, 太忙, 搞錯好多野. 打字又比grace妹捉咗幾次. 真係......
Ken 掌門 早晨。。。多謝你d亂發中秋獎金。。。
SweetLemon 發表於 2014-9-6 08:50 PM
柠姐晚上好. 勿我有亂發咩?
猫猫有冇心水號碼,揀3個等我買,金樓大獎我地都中到,六合彩可能都.......!
Andy.y 發表於 2014-9-6 10:11 PM
到時中咗記得攞1%出黎分享啊
突然多佐甘多香港人
我比佐2,5,1718,2148我老細幫手買
lhy92725 發表於 2014-9-6 10:44 PM
祝貓貓好運!
國內的彩票我都買佐兩張
條骨都無佐lu
掌門呢度錯無相幹,同細路做功課就吾好錯啦
條骨都無佐lu
掌門早晨,多謝中秋造反遊戲獎金
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
自己個細缸:

呢个大啲. 朋友送:

搞掂晒. 一个月后再上傳啲相上黎, 睇下條美人魚幾大條.
pknoface 發表於 2014-7-4 09:27 AM
update下個魚缸先.

兩個月后
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
掌門呢度錯無相幹,同細路做功課就吾好錯啦
lhy92725 發表於 2014-9-6 11:22 PM
我都係盡量架咋. 好多我都唔识咯.
細路越大就越難應付
補習舍米就系甘黎嘅咯
條骨都無佐lu
掌門這個缸養的是紅蓮燈吧!如果家中沒有小朋友,我覺得養7彩神仙魚應該會非常靚呢!
掌門這個缸養的是紅蓮燈吧!如果家中沒有小朋友,我覺得養7彩神仙魚應該會非常靚呢!
Andy.y 發表於 2014-9-7 12:25 AM
唔係紅蓮燈, 嗰啲叫霓紅燈, 和紅蓮燈十分相似, 只不过紅蓮燈既下半身由頭至尾都係紅色. 而霓紅燈魚既下半身由中間位置至尾部係紅色.

霓紅燈

紅蓮燈

我个缸入面有:

霓紅燈

孔雀魚

樱花虾

牡丹鱼

小精靈(篩耳鯰)

我有朋友之前有七彩神仙魚生咗BB, 問我要唔要, 因為我个缸巳經有咗上面既魚, 所以冇要. 我唔想養太多魚起入面, 養得多, 餵得多, 吃不完飼料既会變成垃圾製造青苔生長.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
金魚叔叔午安!
各位朋友早午晚好。