返回列表 回復 發帖
如今電視咁高清. 我較為喜歡高質數既片, 容量大啲我無勿所謂. 將來技術好啲既時候一定可以做得更細size既.
如今電視咁高清. 我較為喜歡高質數既片, 容量大啲我無勿所謂. 將來技術好啲既時候一定可以做得更細size既.
pknoface 發表於 2014-3-22 10:42 PM
現在目前好像出到4TB了 但市場一個字貴

我電腦很多東西 音樂 戲劇 公司的東西都佔了差不多40GB
Ken兄 可以試下這個Leawo Total Media Converter Ultimate 已經 Cracked破解能長期用
Converter 檔又夠多
ed2k://|file|[%E7%8B%B8%E7%AA%9D%E8%B6%85%E7%BA%A7%E5%85%A8%E8%83%BD%E5%A3%B0%E9%9F%B3%E8%A7%86%E9%A2 ...
BeiDouChef 發表於 2014-3-22 10:41 PM
bt 可以下嗎? 我無裝到eMule or eDonkey之類既下載軟件.
基本上现在D电影起吗2G的
條骨都無佐lu
bt 可以下嗎? 我無裝到eMule or eDonkey之類既下載軟件.
pknoface 發表於 2014-3-22 10:46 PM
迅雷下就快 BitComet好像就不能下ED2k
好啦. 出街食早餐先. 待会見.
迅雷下就快 BitComet好像就不能下ED2k
BeiDouChef 發表於 2014-3-22 10:48 PM
係啊. 我按个link都無反應. 我只用utorrent. 迅雷都無裝.
终于记起要带D细路出街啦
條骨都無佐lu
基本上现在D电影起吗2G的
lhy92725 發表於 2014-3-22 10:46 PM
電影2GB 可以接受
戲劇1集2GB+ 就要好多空間 一部20集 30GB+
好啦. 出街食早餐先. 待会見.
pknoface 發表於 2014-3-22 10:48 PM
任務完成再通知我拉 辛苦你了
剧集就吾使甘高质素,基本上200-300几M的我都OK咯
條骨都無佐lu
终于记起要带D细路出街啦
lhy92725 發表於 2014-3-22 10:50 PM
係呀. 佢地嘈肚餓咯.
係啊. 我按个link都無反應. 我只用utorrent. 迅雷都無裝.
pknoface 發表於 2014-3-22 10:49 PM
無所謂拉 那你就用Xilisoft Video Converter Ultimate看下 能不能轉RMVB 1280x720

完成任務再去那個貼留言給我
任務完成再通知我拉 辛苦你了
BeiDouChef 發表於 2014-3-22 10:51 PM
冇問題.
係呀. 佢地嘈肚餓咯.
pknoface 發表於 2014-3-22 10:53 PM
你呢个保姆爸爸吾称职
條骨都無佐lu