返回列表 回復 發帖
依家下載緊. 唔知要幾耐至下載完.
pknoface 發表於 2014-3-22 10:02 PM
2個種子 都依然活躍 只要網速快 很快就會下完
記得2部只是20集 (The Heirs種子裡面有 其它的OST 或字幕不用下載 只是下載EP1~20就可以了)
我只要2部劇 MKV 轉去RMVB 1280x720 size
其他人还係可以幇手轉. 佢地啲硬件可能比我既更好. 到時奬金就让比佢地.
我是用 Leawo Total Media Converter Ultimate
BeiDouChef 發表於 2014-3-22 10:00 PM
上述軟件需用建議使用WinXp以上,CPU用2.5GB以上基本,可能該軟件未能適合你電腦,需其它軟件來佩合呀
其他人还係可以幇手轉. 佢地啲硬件可能比我既更好. 到時奬金就让比佢地.
pknoface 發表於 2014-3-22 10:08 PM
你的電腦光速 一定很快
可考慮用迅雷一試下
上述軟件需用建議使用WinXp以上,CPU用2.5GB以上基本,可能該軟件未能適合你電腦,需其它軟件來佩合呀
timmaxsing 發表於 2014-3-22 10:10 PM
processors 不夠強

加上MKV 文件又大於2GB 要轉去 RMVB 的確要等好長時間
電腦光速? 大廚係指勿野呢? CPU?
呢度玩紧咩啊
條骨都無佐lu
MKV 太大了 一部戲劇30GB+ 一集2GB
我電腦內2TB 都沒辦法收集MKV 只好把MKV 轉去RMVB HD版
RMVB 1280x720 一集最多600MB+ 可以省空間
玩緊電腦大戰.
電腦光速? 大廚係指勿野呢? CPU?
pknoface 發表於 2014-3-22 10:17 PM
你的processors 應該比我新好多
MKV 太大了 一部戲劇30GB+ 一集2GB
我電腦內2TB 都沒辦法收集MKV 只好把MKV 轉去RMVB HD版
RMVB 1280x720 一集最多600MB+ 可以省空間
BeiDouChef 發表於 2014-3-22 10:19 PM
快啲攞160,000,000去upgrade部新電腦啦.
快啲攞160,000,000去upgrade部新電腦啦.
pknoface 發表於 2014-3-22 10:21 PM
這部可以用舊用著先 等不能用才買新的還不遲
Ken兄 電腦有沒有Video Converter?
电脑大战点玩架
條骨都無佐lu