返回列表 回復 發帖
數碼相機就會有咁嘅問題,DSLR唔會
tvbkk123 發表於 2014-5-11 09:27 AM
有咩區別
條骨都無佐lu
甘米又要比個外甥玩咯
lhy92725 發表於 2014-5-11 09:33 AM
係啊
有咩區別
lhy92725 發表於 2014-5-11 09:33 AM
數碼相機就次你所講,影乜嘢都要睇住個數碼屏,所以顯得比較唔真實,DSLR係直接睇住個風景黎影,至於可唔可以影到仲你睇到嘅風景一模一樣,就有睇你嘅技術點調教啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
睇住个风景米一样是透过个镜头,始终是隔住D野
條骨都無佐lu
睇住个风景米一样是透过个镜头,始终是隔住D野
lhy92725 發表於 2014-5-11 10:41 AM
個鏡頭係望遠鏡咁嗻,如果望遠鏡你都覺得唔真實我都冇嘢講
morning
外星貓E生
morning
CC517 發表於 2014-5-11 10:58 AM
外星貓
少有E生黎KK到喔
條骨都無佐lu
個鏡頭係望遠鏡咁嗻,如果望遠鏡你都覺得唔真實我都冇嘢講
tvbkk123 發表於 2014-5-11 10:53 AM
呢个是比喻嗻,即系话你会挂住影相而忽略周围好多野
條骨都無佐lu
慶祝 1200頁
han20131 秒前TVB 12000000 元
積分轉出
巧開來38 秒前TVB 12000000 元
積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 12000000 元
積分轉出
b19911 分鐘前TVB 12000000 元
積分轉出
金石良1 分鐘前TVB 12000000 元
積分轉出
lckiong2 分鐘前TVB 12000000 元
積分轉出
chan2003082 分鐘前TVB 12000000 元
積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 12000000 元
積分轉出
perfectman3 分鐘前TVB 12000000 元
積分轉出
啊呀!迟了祝贺1200页。
祝KK母亲节快乐!
你是迟佐D,呢排少见你喔
條骨都無佐lu
慶祝 1200頁han20131 秒前TVB 12000000 元
積分轉出巧開來38 秒前TVB 12000000 元
積分轉出pknoface1 分鐘前TVB 12000000 元
積分轉出b19911 分鐘前TVB 12000000 元
積分轉出金石良1 分鐘前TVB 12000000 元
積 ...
tvbkk123 發表於 2014-5-11 12:47 PM
乖豬
型 英 帥 靚 正
啊呀!迟了祝贺1200页。
祝KK母亲节快乐!
yan1111 發表於 2014-5-11 12:53 PM
有心就好
yan11114 秒前TVB 12000000 元
積分轉出
乖豬
chan200308 發表於 2014-5-11 03:34 PM
傻豬
有心就好yan11114 秒前TVB 12000000 元
積分轉出

傻豬
tvbkk123 發表於 2014-5-11 06:13 PM
乖豬KK
型 英 帥 靚 正
KK兄晚上好,多謝1200頁獎金,祝大家母親節快樂!
告老還鄉!