返回列表 回復 發帖
祝各位母亲: 母亲节快乐!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我D朋友仲厲害呀
Galaxy Mega (6.3吋)
Galaxy Note 8.0
一樣當電話用呀

有時我都會將 Note 10.1開speaker當電話用
perfectman 發表於 10/5/2014 10:09 PM
我咁樣聽電話
認真睇真啲真係又真係
小強果然用高級野哦
條骨都無佐lu
小強果然用高級野哦
lhy92725 發表於 11/5/2014 12:14 AM
強國PAD好平
認真睇真啲真係又真係
KK 晚安
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
你做佐招財貓果份工
條骨都無佐lu
KK兄早晨.
祝各位
KK起身練功啦,你就黎吾記得D招式咯
條骨都無佐lu
我又咁耐都未遇過android白癡喎,可能我好彩啦

我近呢三年先用smartphone
第一部係3GS,最新嗰部係5S
(朋友喺Apple裡面做,有8折,之前無呢D優惠架,可想而知蘋果咩環境啦)
諗住女友會鍾意,幫女友過資料嗰陣, ...
perfectman 發表於 2014-5-10 09:49 PM
我買Iphone4 果陣,無可否認當時嘅IOS的確係smart phone入邊最好嘅,如你所說,Apple一直自閉嘅性格,導致IOS越黎越唔大眾化,所以先咁失敗嗻
我D朋友仲厲害呀
Galaxy Mega (6.3吋)
Galaxy Note 8.0
一樣當電話用呀

有時我都會將 Note 10.1開speaker當電話用
perfectman 發表於 2014-5-10 10:09 PM
我接受到Galaxy S嘅尺寸,接受唔到Note嘅
KK又话放几张出游的相黎望下嘅
lhy92725 發表於 2014-5-10 11:27 PM
唔係講笑,今次旅遊我影咗700++張相,連認真睇嘅時間都冇,所以你要我放上黎,真係有排

學野喇
5分鐘前發生架咋
iPhone電死人就係山寨火牛問題,唔關蘋果事
但係Samsung爆傷人大脾,就係嚴重,就係讓人憂心
電死人就可以,燒傷人大脾就死罪 ...
perfectman 發表於 2014-5-10 11:34 PM
我親身經歷,好多時候走電係插製嘅問題,我之前嘅webcam & 桌面電腦都試過,摸果陣個手竟然會麻痹,換咗插製就冇事
祝各位母亲: 母亲节快乐!!!
han2013 發表於 2014-5-11 12:05 AM
han母親節快樂
KK兄早晨.
祝各位
pknoface 發表於 2014-5-11 08:31 AM
ken兄早晨母親節快樂
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK起身練功啦,你就黎吾記得D招式咯
lhy92725 發表於 2014-5-11 09:18 AM
點會唔記得啊今早家姐返黎,所以今日練第二堂
我都曾經聽人講過
揸部相機去旅遊影相
基本上你只會望住個鏡頭果方寸的景色
某個角度來說,你自己本身無領略過真正的風景
條骨都無佐lu
我都曾經聽人講過
揸部相機去旅遊影相
基本上你只會望住個鏡頭果方寸的景色
某個角度來說,你自己本身無領略過真正的風景
lhy92725 發表於 2014-5-11 09:24 AM
數碼相機就會有咁嘅問題,DSLR唔會
甘米又要比個外甥玩咯
條骨都無佐lu