返回列表 回復 發帖
點 我的帖子 右手邊 有得 睇。。。
SweetLemon 發表於 2011-12-1 11:12 AM
之前原始人淨係睇到自己權限搜索"X",睇唔到幾多分先升到可以搜索~於是我直情放棄唔用-v-"
大家好,我Sweetlemon今天01/12第8天报到。(5) lemon唔多正常
civicboy1969 發表於 2011-12-1 11:15 AM
拿你的tvb錢不容易啊。。。。新界d牛咁。。。。
拿你的tvb錢不容易啊。。。。新界d牛咁。。。。
SweetLemon 發表於 2011-12-1 11:18 AM
有几难呀,一日一个回复~copy+换日期几个字~你日吹都几百帖啦
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
3468# civicboy1969 如果我今日報到完之後後日先再去報咁算第2日嗎0.0?
我今日之得閒吹水遮。。。
3468# civicboy1969 如果我今日報到完之後後日先再去報咁算第2日嗎0.0?
eileenchan 發表於 2011-12-1 11:23 AM
Chan? - Malaysia Cantonese 姓?
咪係, 平時都去左搵輕生雞做早操啦
畸形人類研究科
eileenchan 發表於 2011-12-1 11:23 AM
一路接落去~唔理你隔佐几日/年 要知你上次系第几日(按只看该作者)就睇到你本身记录。
Chan? - Malaysia Cantonese 姓?
SweetLemon 發表於 2011-12-1 11:25 AM
點解係malaysia cantonese姓?.?
一路接落去~唔理你隔佐几日/年 也知你上次系几日(按只看该作者)就睇到你本身记录。
civicboy1969 發表於 2011-12-1 11:27 AM
係wow-0-我都係唔多識用論壇果D function
Eileen是香港人嘛...我估
畸形人類研究科
CHing搵番隻狗未
go2david 發表於 2011-12-1 11:15 AM
搵到啦,原来俾我屁股夹住
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
搵番就好, 記住幫佢沖涼
畸形人類研究科
點解係malaysia cantonese姓?.?
eileenchan 發表於 2011-12-1 11:27 AM
因為我只熟悉Malaysia 的拼音。。。陳 可以拼 chan, chen, tan,
香港應該是漢語拼音法吧? 不知道。。。
Eileen是香港人嘛...我估
go2david 發表於 2011-12-1 11:28 AM
你估中左啦!!!