返回列表 回復 發帖
讲下笑je...吴使扣我分ge...最多讲声对吴住咯!
wasimasterQ 發表於 2011-12-1 02:37 PM
哈哈,多谢sai喔+分, 哈哈大家都是讲下笑je,有讲先有得笑嘛~正所谓,no joke no fun...no fxxk no son, right??
~DingDong-Q~
哈哈, 新人,d分是某得过嘎,要自己慢慢赚嘎~
溝返個令仔版主係咁加我分得唔得
3508# go2david 張佢d分扣哂過比我@Q@
eileenchan 發表於 2011-12-1 02:46 PM
夫子有2950分, 你用2950萬TVB$就可以換到啦
畸形人類研究科
没嘢做玩加减分
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
嘩, 大佬浦頭, 閃
畸形人類研究科
夫子有2950分, 你用2950萬TVB$就可以換到啦
go2david 發表於 2011-12-1 02:49 PM
你都見我幾窮嫁啦T.T
嗱, 賺突喇^^减一加五我又要唔该扣多D啦
哈哈,civic兄,你有某加都无所谓啦,你已经是得高望重ge分版,要什么有什么啦~
哈哈,civic兄,你有某加都无所谓啦,你已经是得高望重ge分版,要什么有什么啦~
wasimasterQ 發表於 2011-12-1 02:55 PM
千企唔好咁念,在论坛大家都系各师其职,管理员要责任心(付出)~普通会员就要遵守论坛版规(重点分享)咁大家上黎依个论坛咪开开心心咯

評分次數

• go2david

最重要是你dei呢班甘好ge版主要日日甘比我dei加分加钱,甘我dei就最开心不过啦~
有冇邊度有得睇所有版主自貼
有冇邊度有得睇所有版主自貼
eileenchan 發表於 2011-12-1 03:13 PM
有。。。只有版主先睇得到
有。。。只有版主先睇得到
cck_my 發表於 2011-12-1 03:22 PM
呀,...咁你果張邊度有得睇@Q@?
大家下午好