返回列表 回復 發帖
40分了!! :)
艾麟 發表於 2011-7-21 12:20 AM
獎勵20帖 - 60帖以上回來報數。加油。
艾麟     7 秒前     TVB 60000 元         積分轉出
獎勵20帖 - 60帖以上回來報數。加油。
艾麟     7 秒前     TVB 60000 元         積分轉出
SweetLemon 發表於 2011-7-21 07:17 AM
早晨   俺果份呢   
早晨   俺果份呢 x 2
畸形人類研究科
早晨   俺果份呢 x 3
500贴到了,向柠檬姐道声谢!
谢谢柠檬姐对新人的帮助!
500贴到了,向柠檬姐道声谢!
谢谢柠檬姐对新人的帮助!
rocmeng 發表於 2011-7-21 02:59 PM
總共500 帖。。畢業。。hehe
rocmeng     5 秒前     TVB 120000 元         積分轉出
afternoon   俺果份呢 x 4

平壤核子能源研究所
早晨   俺果份呢 x 5
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
HIDE 發表於 2011-7-21 03:35 PM
sister or brother....
now is afternoon .... not 早晨   

平壤核子能源研究所
HIDE 發表於 2011-7-21 03:35 PM
唔好問我啦。。。。問輝哥 半个小时派钱行动又来啦,日期=22/07/2011
lilitan008 發表於 2011-7-21 03:37 PM
Small new - thought you 迷失路啦。。。
lilitan008 發表於 2011-7-21 15:37
差不多啦
hide曾說過:
唔好問我啦。。。。問輝哥 半个小时派钱行动又来啦,日期=22/07/2011
SweetLemon 發表於 2011-7-21 15:37
佢講既係大馬時間,唔知等於香港時間既幾點派
hide曾說過:
同樣時間。。。。又擺款
Small new - thought you 迷失路啦。。。
SweetLemon 發表於 2011-7-21 03:38 PM
small new pergi curi-curi malaysia

平壤核子能源研究所