返回列表 回復 發帖

回應 ed_teck 第 461 篇文章

哦..阿爷有出席
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
睇嚟好似...好食又好玩咁....神仙團...呵呵
原帖由 kokjong 於 2009-2-3 09:42 PM 發表
睇嚟好似...好食又好玩咁....神仙團...呵呵
顺手带埋你去仙游,正唔正啊?
原帖由 vwwo 於 2009-2-3 11:35 PM 發表

顺手带埋你去仙游,正唔正啊?
游? ..咁你地到時候咪有得欲欲死囉...快活過神仙
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 kokjong 於 2009-2-4 12:02 AM 發表

仙游? ..咁你地到時候咪有得欲仙欲死囉...快活過神仙 573824
咁你想唔想试下啊??
小白,改改第一面...出席者没有分1st round 2nd round了,然后total up一下1st round n 2nd round 的出席者人数...
原帖由 miaomiao88 於 2009-2-4 09:43 AM 發表
小白,改改第一面...出席者没有分1st round 2nd round了,然后total up一下1st round n 2nd round 的出席者人数...   
我已修改啦!你看看吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-4 11:28 AM 發表
我已修改啦!你看看吧!
贱狼人会和心弦她们一起到...麻烦把他的名字“搬”上去..
原帖由 miaomiao88 於 2009-2-4 01:28 PM 發表

贱狼人会和心弦她们一起到...麻烦把他的名字“搬”上去..  
我可能带多一个人去
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 贱狼人 於 2009-2-4 03:21 PM 發表

我可能带多一个人去
是tvboxnow的人吗? 还是你的朋友?
原帖由 miaomiao88 於 2009-2-5 09:11 AM 發表

是tvboxnow的人吗? 还是你的朋友?
我的朋友
只要你快樂 真的只要你快樂

回應 贱狼人 第 476 篇文章

哦,明白...
walau-a。。。。打包捞生去那边吃啊?要酱k么????????????
好像很难看哦。。。。。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2009-2-6 09:18 AM 發表
walau-a。。。。打包捞生去那边吃啊?要酱k么????????????
好像很难看哦。。。。。。。。。。
不会啊!很有创意
新年聚会
日期:07022009
时间:晚上 八点
地点:七星阵cafe
         在pandan indah 的 station one 对面 old town 楼上

我已经定位了,到时候见。