返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:06 AM 發表

我知道啊...
知你又問 問你又答,答你又答錯,錯你又唔認,認你又唔改,改你又唔做...............................................................
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:07 AM 發表

有架..挂住衣架
我唔係"家有喜事"呀
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 04:10 AM 發表

咪就系失眠症缠左我好耐囖。。。。。。。。。。
.......................吃药没啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 04:10 AM 發表

咪就系失眠症缠左我好耐囖。。。。。。。。。。
咁有冇睇心理醫生呀?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 03:59 AM 發表

我明自呀!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
係你想瞓時眼光光,唔想瞓時又自自然瞓着 :ono:
鬼咩,严重到甘既死样,医生都顶我唔顺,开药俾我食。。。。。。。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:11 AM 發表

知你又問 問你又答,答你又答錯,錯你又唔認,認你又唔改,改你又唔做...............................................................
咩啊....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:12 AM 發表

我唔係"家有喜事"呀
你中毒啦...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:14 AM 發表

.......................吃药没啊
啱啱食左,而家等D药行!
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 04:16 AM 發表

鬼咩,严重到甘既死样,医生都顶我唔顺,开药俾我食。。。。。。。
心理醫生幫到你
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:16 AM 發表

咩啊....
亂up24囉
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:15 AM 發表

咁有冇睇心理醫生呀?
睇左,心理医生话:“你好正常”。
我自己知系咩整到我失眠。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 04:16 AM 發表

下....惨咯
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:17 AM 發表

你中毒啦...
人生有個真正朋友的確...............好極 飲勝!
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 04:17 AM 發表

啱啱食左,而家等D药行!
...........陪你等
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 04:20 AM 發表

睇左,心理医生话:“你好正常”。
我自己知系咩整到我失眠。。。。。。。。。。
工作壓力太大了嗎?靚姐