返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 03:50 AM 發表

我在boyboy度爆奖金楼啊..同nicnci
咁快就爆完
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 03:51 AM 發表

咁快就爆完
好近咋....可能是夜啦..无人知道
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
你听日有做架,做咩吾训啊
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 03:44 AM 發表

點sin算係 我都一晚醒好多次,每膈1~2小時 而家叫好咗了.........................
我试过真系好痛苦,一个星期净系训得个8~12个钟,仲要系分开黎训。。。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 03:53 AM 發表

好近咋....可能是夜啦..无人知道
走寶tim!~~~
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 03:54 AM 發表

我试过真系好痛苦,一个星期净系训得个8~12个钟,仲要系分开黎训。。。。。。。。。
靓姐...你又咩事啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 03:54 AM 發表
你听日有做架,做咩吾训啊
你夠唔瞓啦 點解?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 03:56 AM 發表

走寶tim!~~~
你有甘多啦...
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 03:54 AM 發表

我明自呀!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
係你想瞓時眼光光,唔想瞓時又自自然瞓着 :ono:
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 03:57 AM 發表

你夠唔瞓啦 點解?
我听日无做架....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 03:58 AM 發表

你有甘多啦...
無人會嫌多
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:01 AM 發表

我听日无做架....
仲以為你會話係因為掛住我tim..........................

原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:03 AM 發表

無人會嫌多
我知道啊...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:03 AM 發表

仲以為你會話係因為掛住我tim..........................
有架..挂住衣架
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 03:57 AM 發表

靓姐...你又咩事啊
咪就系失眠症缠左我好耐囖。。。。。。。。。。