返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:43 AM 發表

會唔會係唔關頸嘅甲状腺事呢?也會有其它都位的
医生话左,系关呢样野事。。。。。。。。。。
原帖由 yicno 於 2008-10-4 05:03 AM 發表
迟地话你知啦~!赶著出去啦~!886
小心揸车啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 05:01 AM 發表

你去训啦..5点啦...
是但啦,算數啦,又話錫我,你唔x我啦 (李彩樺)
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 yicno 於 2008-10-4 05:03 AM 發表
迟地话你知啦~!赶著出去啦~!886
88 la yinco~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 05:05 AM 發表
嘴死你
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 05:05 AM 發表

医生话左,系关呢样野事。。。。。。。。。。
咁都要戒好多食物喎
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 05:06 AM 發表

是但啦,算數啦,又話錫我,你唔x我啦 (李彩樺)
没听过啊....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 05:08 AM 發表

嘴死你
讲过几多次啊....

不可以放E个icon..----------->>>
唔玩啦~~~88靚姐&靚妹子
祝靚姐早曰康復

回應 iwry@iwjy 第 3663 篇文章

你惨啦....返7点工,E+先去睡觉
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 05:09 AM 發表

咁都要戒好多食物喎
西医唔同你讲戒口架。。
婆婆,我都要去训啦。。。。。。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 05:11 AM 發表

讲过几多次啊....

不可以放E个icon..----------->>>
是旦啦,算數啦 因為我係嘴貓嘛!
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 05:13 AM 發表

西医唔同你讲戒口架。。
乜甲状腺食得豆品類咩