返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 02:55 AM 發表

你不好咁啦.... 今晚训不着架啦
都話咗慣囉......無所謂...我已習慣失眠
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
靓哥哥..我闪去boyboy度啦..

听日来E度探你...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 iwry@iwjy 第 3550 篇文章

........................失眠啊
原帖由 qqbubu 於 2008-10-4 02:57 AM 發表

MC4FHcbJRQk

不要醉下去
要再次感謝神人的分享!~~~~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 03:03 AM 發表
靓哥哥..我闪去boyboy度啦..

听日来E度探你...
88 la 靚妹子
我真的睡觉咯!晚安!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-4 03:09 AM 發表
我真的睡觉咯!晚安!
88 la 神人qq
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 03:04 AM 發表
........................失眠啊
失眠到可以想睡就睡了!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 03:14 AM 發表

失眠到可以想睡就睡了!~~~
想训就训甘都叫失眠????
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 03:28 AM 發表

想训就训甘都叫失眠????
失眠到個人成曰都好累,久而久之,就成曰都好累 之後就可以睡了.............................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 03:32 AM 發表

失眠到個人成曰都好累,久而久之,就成曰都好累 之後就可以睡了.............................
甘你即系未试过真正失眠既果种痛苦。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-10-4 03:40 AM 發表

甘你即系未试过真正失眠既果种痛苦。。。。。。。。。
點sin算係 我都一晚醒好多次,每膈1~2小時 而家叫好咗了.........................
下.. 两个失眠的人
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 03:45 AM 發表
下.. 两个失眠的人
你唔係走咗咩
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 03:47 AM 發表

你唔係走咗咩
我在boyboy度爆奖金楼啊..同nicnci