返回列表 回復 發帖
yicno~你放工未啊?要找你饮茶啊
我返来啦~!刚刚放工回到家!^^大家安安吖!多谢大家对我的关心。真系够朋友啊!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-4 06:51 PM 發表
yicno~你放工未啊?要找你饮茶啊
nicnic你在哪里啊?
原帖由 syu 於 2008-10-4 09:07 AM 發表
一刻心碎〈正〉我主风云部戏几好睇!不过个地声音真系好差!差到无得再差!
嘛就系~!我都睇过了!个收音师系马来人来的!更系差啦,演员讲咩他都唔知!地戏材又差!系甘上下啦~!
原帖由 yicno 於 2008-10-4 09:29 PM 發表
nicnic你在哪里啊?
我在JB啊~
你返到啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-4 09:35 PM 發表

我在JB啊~
系唔锡过来我度喝茶啊?
原帖由 yicno 於 2008-10-4 09:37 PM 發表
系唔锡过来我度喝茶啊?
你住哪里啊?
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-4 09:38 PM 發表

你住哪里啊?
setia indah ~!过去少林寺抢金楼先!等阵回来!
原帖由 yicno 於 2008-10-4 09:44 PM 發表
setia indah ~!过去少林寺抢金楼先!等阵回来!
你该不会那么小气吧?酱快就生气我啦?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-4 10:14 PM 發表
你该不会那么小气吧?酱快就生气我啦?
更系唔会啦!难得你过来坐!一定笑住甘招呼你的!
原帖由 yicno 於 2008-10-4 10:20 PM 發表
更系唔会啦!难得你过来坐!一定笑住甘招呼你的!
是您见笑啦!嘻嘻!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
好鬼静~~! 我去睡觉了!大家晚安啦~!
原帖由 yicno 於 2008-10-4 11:01 PM 發表
好鬼静~~! 我去睡觉了!大家晚安啦~!
因为去咗少林玩啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

入来留个名