返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 04:08 PM 發表
没到4点啊...
我系话今日开四点早晨,所以昨晚好早就去睡觉了。现在放了工好久了~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-10-9 04:12 PM 發表
我系话今日开四点早晨,所以昨晚好早就去睡觉了。现在放了工好久了~!
去醉猫度抢奖金楼.. 我5点要闪啦..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yicno 於 2008-10-9 04:12 PM 發表
so early start work  

now sleeping ar
yicno靓仔,你返黎未啊?
原帖由 Geai 於 2008-10-9 05:34 PM 發表

so early start work  

now sleeping ar
你真系了解我的了~!^^
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-9 07:38 PM 發表
yicno靓仔,你返黎未啊?
我翻佐来啦!刚刚去了johor jaya 吃饭~!

回應 yicno 第 1290 篇文章

你回来了啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-9 09:46 PM 發表
你回来了啊...
系啊!我帮你抓佐只外星猫返来!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 yicno 第 1292 篇文章

好可怜的外星猫啊
原帖由 yicno 於 2008-10-9 09:49 PM 發表
系啊!我帮你抓佐只外星猫返来!
無毛貓之嘛, 呃人.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
唔好意思~ 唔知点解今日成日断断吓线这样?
我还是去睡觉了!大家晚安啰~!
来顶下帖
yicno,早晨。。。
yicno.. 今晚抢奖金楼
大家下午好~!我返来啦~!
RR,小猪,午安~!^^