返回列表 回復 發帖
year.....我搞掂了啦~!我好眼训啊,各位我去训教了~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!

回應 yicno 第 1225 篇文章

wow   took so long time

hope u have no work later  
兄弟,這次终於輪到我對你說"早晨"了 哈哈
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
yicno,早晨。。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-7 06:31 AM 發表
兄弟,這次终於輪到我對你說"早晨"了 哈哈
^^ricky仔,甘早起身的?
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 09:30 AM 發表
yicno,早晨。。
小猪,早安阿!
噢,不对,是午安才对啊!

刚刚训醒,大家下午好,要午安了!
原帖由 yicno 於 2008-10-7 11:53 AM 發表
小猪,早安阿!
噢,不对,是午安才对啊!
没到啊。。 仲有4分钟先下午。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 11:56 AM 發表

没到啊。。 仲有4分钟先下午。。。
要吃午饭时间了,小祝你吃了吗?
原帖由 yicno 於 2008-10-7 11:58 AM 發表
要吃午饭时间了,小祝你吃了吗?
没啊。。我没咁早吃架。。你要出去吃野啦??
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 12:02 PM 發表

没啊。。我没咁早吃架。。你要出去吃野啦??
系啰~要出去吃西餐,唔知叫早餐好定系叫午餐好!^^
原帖由 yicno 於 2008-10-7 12:04 PM 發表

系啰~要出去吃西餐,唔知叫早餐好定系叫午餐好!^^
哦。。 咁好。。。搞到我留口水添。。。
呢点叫早午餐。。哈哈哈。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 12:07 PM 發表

哦。。 咁好。。。搞到我留口水添。。。
呢点叫早午餐。。哈哈哈。。
^^我要出去了,等下返来找你!打包给你!
原帖由 yicno 於 2008-10-7 12:12 PM 發表
^^我要出去了,等下返来找你!打包给你!
好。。等你返来。。
back yet ?