返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-4 01:14 AM 發表
ooi everybody.. i gtg ady.. anyway..enjoy ur 爆贴ya...
bye....
再见喇miaomiao
大家早上好啊~!早安噢~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 h2o 於 2008-10-4 12:33 AM 發表
我已經係度搵到人做"阿水嫂"啦........
你地以後都唔好打佢主意啊....如果唔係我就殺
呢個人就係........ blue cloud......藍云.........
唔好問點解.............................我唔會答:oni ...
收到啦~水兄!恭喜你们有情人终成眷属!

yicno..早晨啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:43 AM 發表
yicno..早晨啊
早晨啊~靓靓婆婆!
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:44 AM 發表
早晨啊~靓靓婆婆!
吃咗早晨没啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:51 AM 發表

吃咗早晨没啊...
刚刚起身!差地连牙都没察啊~!^^昨晚去佐边啊?大家都在找你呢!
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:53 AM 發表
刚刚起身!差地连牙都没察啊~!^^昨晚去佐边啊?大家都在找你呢!
口臭仲笑甘大声啊... 我去咗pasar malam
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:58 AM 發表

口臭仲笑甘大声啊... 我去咗pasar malam
哇~你就好啦~!我就在哩度挨眼训等人爆金楼~好掺啊!
原帖由 yicno 於 2008-10-4 05:01 AM 發表
哇~你就好啦~!我就在哩度挨眼训等人爆金楼~好掺啊!
你做咩放在你上面的回复咯..好惨架,要等
yicno.. 小心揸车啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 05:08 AM 發表
yicno.. 小心揸车啊
知道啦!我会你的!
原帖由 yicno 於 2008-10-3 10:42 PM 發表
收到啦~水兄!恭喜你们有情人终成眷属!
thanks yicno...
咁早醒既...weekend唔訓耐D?
原帖由 h2o 於 2008-10-4 05:20 AM 發表

thanks yicno...
咁早醒既...weekend唔訓耐D?
你最好乖乖地哦!如果给我发现你就会很惨。。。。
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:40 AM 發表
大家早上好啊~!早安噢~!
你好, 我度 3:14pm