返回列表 回復 發帖
jj我来看美女。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
my internet is v. slow now... ....online again when i back home....

cu~ mr lai~ mickey & G gor gor
各位早晨。。
早晨...一觉训到10点...正啊
原帖由 wongjj 於 2008-10-24 08:40 AM 發表
my internet is v. slow now... ....online again when i back home....

cu~ mr lai~ mickey & G gor gor
jj...back 咗没啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 10:42 AM 發表

jj...back 咗没啊
显然又系度睇片啦距
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 10:46 AM 發表

显然又系度睇片啦距
睇片 @ play pet 啊

rob 不到 $$$$$
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 11:13 AM 發表

睇片 @ play pet 啊

rob 不到 $$$$$
学JJ甘...call 人俾啦..
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 11:30 AM 發表

call 边个啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 11:43 AM 發表

call 边个啊...
call 你的和尚们
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 12:00 PM 發表

call 你的和尚们
和尚都无$$$$... 得个祖爷&G住持有$$$$
JJ,你还没回来吗????
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
......picture 挂鸟~   看不到看不到啊  
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 11:30 AM 發表

ROCKY 咁而加咁了解WONGJJ嘅......仲清楚過輝哥呀 好叻呀你
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 12:06 PM 發表

和尚都无$$$$... 得个祖爷&G住持有$$$$
婆婆.......D錢一個全一個咪有囉