返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-10-24 03:31 PM 發表

hi~~qq~~~

u r so nice~~u try to help me sell dobi out ma???
打你WONGJJ打到冇得哩
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 03:23 PM 發表

费事...同距斗嘴有危险的..
你无阴我...
哈哈, 你遇見 DOBI, 你今天行運啦!
原帖由 wongjj 於 2008-10-24 03:31 PM 發表

hi~~qq~~~

u r so nice~~u try to help me sell dobi out ma???
good point
原帖由 manyiu 於 2008-10-24 03:38 PM 發表

哈哈, 你遇見 DOBI, 你今天行運啦!
連你都笑我
原帖由 DOBI 於 24/10/2008 15:35 發表

i'm telling the truth
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 03:38 PM 發表

good point
セ個POINT好好咩
你信唔信我....逼你要我吖啦
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 03:35 PM 發表

DOBI, 今天件衫斯文左D喎! 我鍾意你著活潑D衫多d!
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 03:41 PM 發表

セ個POINT好好咩
你信唔信我....逼你要我吖啦  
.....我告诉警察叔叔架》。。
原帖由 manyiu 於 2008-10-24 03:42 PM 發表

叫距换翻件平时的衣服啦...
以前无留意
原帖由 manyiu 於 24/10/2008 15:42 發表

manyiu~~~dobi 今天扮斯文j........
原帖由 manyiu 於 2008-10-24 03:42 PM 發表

久不久要換LOOK..... 如果唔係冇新鮮感比D男仔睇.....就冇人比我迷倒架嘞
原帖由 rockyguo 於 24/10/2008 15:44 發表

叫距换翻件平时的衣服啦...
以前无留意
佢有時貴婦look ga
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 03:43 PM 發表

.....我告诉警察叔叔架》。。
你係咪好驚呢........ 我怕你今晚發惡夢呀
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 03:45 PM 發表

久不久要換LOOK..... 如果唔係冇新鮮感比D男仔睇.....就冇人比我迷倒架嘞   
你应该系晚上黎here(大马时间),多男仔俾你迷。。。。
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 03:47 PM 發表

你係咪好驚呢........ 我怕你今晚發惡夢呀   
惊惊啊... 不过5使怕。。。我自有办法...