返回列表 回復 發帖
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 03:59 PM 發表

吾系啊,,方便你思考时间的观念遮....我讲真的
你唔好咁講......LEE個網站仲要吹水區都好多係大馬人架
你估我唔知你講セ咩
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 04:05 PM 發表

你唔好咁講......LEE個網站仲要吹水區都好多係大馬人架
你估我唔知你講セ咩  
我要讲乜呢???我都5知啵....
   无想得太复杂
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 04:00 PM 發表

get my point!!
屙屎前放个屁...
你好似我大牛呀..... 佢都係咁架......
連JJ女都係呀........真架
不過我冇喎
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 04:01 PM 發表

等我下次meet你再赞啦。。。
甘样真诚D嘛...
你想閃呀
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 04:07 PM 發表

你好似我大牛呀..... 佢都係咁架......
連JJ女都係呀........真架
不過我冇喎  
你够狠毒啊....你岂不是连你的大牛和JJ女都不如:onion02::onion02:
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 04:08 PM 發表

你想閃呀  
差不多 啦...想训下,训醒就吃个饭咯...
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 04:04 PM 發表

高贵的靓妹仔....
雖然係高貴.......但好似講到咁老咁......
你讚我可愛啦.....比較啱D......
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 04:11 PM 發表

雖然係高貴.......但好似講到咁老咁......
你讚我可愛啦.....比較啱D......  
系我自己的字典度,“可爱”这个词系当我不能用其他词来形容女仔时才用的
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 04:09 PM 發表

你够狠毒啊....你岂不是连你的大牛和JJ女都不如
我邊有.......你問WONGJJ吖.......我冇講大話架
不過你覺得我暗寸你之嘛
原帖由 DOBI 於 24/10/2008 15:59 發表

我邊有HIT ROCKY呀....
你講清楚佢好喎 又唔見你話佢HIT我
你都有份HIT我呀 WOW....WOW....WOW
omg....my main pt is not talking about u hit rocky....just want u go rob $$ with me at fai's post ar:whatthe: :whatthe:
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 04:14 PM 發表

系我自己的字典度,“可爱”这个词系当我不能用其他词来形容女仔时才用的
HAHAHA你都好旦白
我都要瞓嘞......
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 04:14 PM 發表

我邊有.......你問WONGJJ吖.......我冇講大話架
不過你覺得我暗寸你之嘛  
哦....眼困了...上床睡睡啦..我  
NICE TO TALK WITH u ,DOBI......
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 04:16 PM 發表

HAHAHA你都好旦白
我都要瞓嘞......
坦白是我的缺点,,人称诚实小君子...
C U ,JJ  DOBI  1 HOURS LATER TO GET UP FOR DINNER
原帖由 wongjj 於 2008-10-24 04:15 PM 發表

omg....my main pt is not talking about u hit rocky....just want u go rob $$ with me at fai's post ar
你都好奸喎 我都差唔多瞓嘞......唔想太夜辛苦呀