返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-10-24 03:46 PM 發表

佢有時貴婦look ga
是咩..无注意啵
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 03:44 PM 發表

叫距换翻件平时的衣服啦...
以前无留意
セ話... 冇留意我 :onion15:
:onion15: :onion15: 我咁靚女都唔望多兩眼:onion15: :onion15:
dobi~~dun hit rocky 住la~~go to fai's post rob $$ with us sin la~~
原帖由 wongjj 於 2008-10-24 03:46 PM 發表

佢有時貴婦look ga
咁事實我係靚.....又高貴ヌ可愛吖嘛
係事實
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 03:51 PM 發表

セ話... 冇留意我 :onion15:
:onion15: :onion15: 我咁靚女都唔望多兩眼:onion15: :onion15:  
5好意思....我老实过头添。。。。系无留意嘛。。next time啦。。现在开始..
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 03:54 PM 發表

咁事實我係靚.....又高貴ヌ可愛吖嘛
係事實   
矛盾的事实
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 03:48 PM 發表

你应该系晚上黎here(大马时间),多男仔俾你迷。。。。
セ你係大馬人咩 講真架
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 03:49 PM 發表

惊惊啊... 不过5使怕。。。我自有办法...
去疴篤屎吖嘛
原帖由 wongjj 於 2008-10-24 03:53 PM 發表
dobi~~dun hit rocky 住la~~go to fai's post rob $$ with us sin la~~
我邊有HIT ROCKY呀....
你講清楚佢好喎 又唔見你話佢HIT我
你都有份HIT我呀 WOW....WOW....WOW
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 03:55 PM 發表

セ你係大馬人咩 講真架  
吾系啊,,方便你思考时间的观念遮....我讲真的
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 03:54 PM 發表

5好意思....我老实过头添。。。。系无留意嘛。。next time啦。。现在开始..
咁你讚我靚先吖
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 03:56 PM 發表

去疴篤屎吖嘛   
get my point!!
屙屎前放个屁...
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 04:00 PM 發表

咁你讚我靚先吖  
等我下次meet你再赞啦。。。
甘样真诚D嘛...
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 03:55 PM 發表

矛盾的事实
WHERE  WHERE  WHERE  矛盾 WHAT
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 04:01 PM 發表

WHERE  WHERE  WHERE  矛盾 WHAT  
高贵的靓妹仔....