返回列表 回復 發帖
1 ~) e. h+ A4 H! u7 Q: O; H4 b+ Ztvb now,tvbnow,bttvb細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ?7 `" A6 T4 T9 G0 ~3 R8 G
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........tvb now,tvbnow,bttvb' K5 j! j; H. B( W* j6 l+ M
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
4 O  `) g. Q) ?* WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
' d: H& H/ F+ _- @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- l# D- D/ ^7 B+ w( |  k
我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
# K8 y; V) v7 Y" S' i& U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ R! G3 x3 y9 f
我最多一路睇一路玩game
0 A( S+ j. x) ^os.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
, m* l- M1 x5 utvb now,tvbnow,bttvb我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
, n7 c, t* o8 q4 T+ s公仔箱論壇
) O: _: E+ ?3 s: K* L( WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態.
/ o1 k' k) T5 R8 {/ k% ~tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb3 y% ^1 i3 _' s. o7 S) _
睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...os.tvboxnow.com6 a# w) ^) }! c, @8 o3 I
大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 R: p+ L7 ]7 _8 L4 I/ l: q
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
, l+ y0 _0 o# U( j  i& l公仔箱論壇
, y( [4 a  u! S2 ]( P' g/ ^/ Vtvb now,tvbnow,bttvb  u% a$ [& ?# O& l, Z1 v5 N! C8 K
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。' T# w( W. d9 w
同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 g! m# p7 s, Q' t
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。" F( i7 }3 g6 f5 K& O/ b
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
' b- z2 T' w: ]; M3 Htvb now,tvbnow,bttvb啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.os.tvboxnow.com& x/ z/ Z, Z% O4 I
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 t, c" F  O% z( U+ W, i; L

) V# Z, g" i% q2 z1 E
/ u  f% D; n, F7 T! VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
1 d% Z0 T0 F! s) x' H5 `
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......  Z3 M2 f; E3 A6 N7 h
2701565os.tvboxnow.com4 B0 ?" `5 w$ v+ Q4 @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( u0 |" [2 D% D8 A5 A3 z
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 .... H% a) A3 Z6 q$ |( t' L
leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
, }+ M" F* i: p( `2 Z* @
' O5 G- E" z; ^7 O7 [居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
0 Z% W- k7 ]- a. D7 H; y- Mtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 B+ T$ l( ]1 J2 @

7 t! U' A# r1 I) j& g7 k公仔箱論壇之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!% U- i/ T- @! A4 A
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
os.tvboxnow.com/ I% o9 A# o& G  g5 U

7 I4 y8 N8 A. X' a咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
  r; {1 N' z5 t公仔箱論壇
5 u  y6 O- A* o) h  L; e; r& X0 @0 l公仔箱論壇居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?) i$ o# ~1 z& B" @4 H  \
大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
! G6 V+ x) ~5 h6 ?os.tvboxnow.com
  @2 r  b) e& Z: w. f細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?公仔箱論壇. s0 u# X! s# q+ E' V& [8 T

( g# H* q5 r' o) P& P無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!
) U; }: i  S; a4 d7 X) ~7 ]' J大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...
3 q/ r. R' H+ F6 Y4 Eleekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
1 C! z, s, m# \0 |: z: X' _公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 c- W8 M7 d) |7 I; ^1 `* T
粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
公仔箱論壇. k! K; P  C: F7 @
公仔箱論壇% ?$ m: u* s4 N! r
“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
7 X. D* P8 i8 p( k3 y! M6 J' {) U6 hrandomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
& P' L! B. `0 q& _9 A, u5 y公仔箱論壇係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
/ j. T3 T  {5 Z6 j: OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 J5 P" ]3 q+ q1 G/ K' E& B: Z“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” os.tvboxnow.com7 X4 w' J- t3 C) R
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
- M; r2 |8 t* ]1 B1 ?; s$ c( {  p' W7 \, T; d# h
你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??