返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 r, j/ L+ a3 }& t
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。+ _/ ]( z: M5 Y& _9 m. E3 s
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
) m; K% ~, |$ w6 b8 P. oos.tvboxnow.com啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
% `- [6 ~% `/ z5 b5 C6 Q* g公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
) K! W/ ^2 x/ T3 R7 k8 i0 b9 Y8 T" U$ U6 a5 {1 D
我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
" Q, G' s* T. ~公仔箱論壇; {8 r/ {* d8 T' H) ^
我最多一路睇一路玩game
) Z( w9 g, _6 p* L( n( m大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
  k* B% s- |1 n4 i6 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
( O0 E" W! k' n4 }; m8 V+ [: c) g
公仔箱論壇# }" x. s/ ^6 n1 D& l, a7 H7 j
我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態.
- r! c7 i% m* A+ p2 {3 g5 k) Vos.tvboxnow.com
! I5 U" |- H7 I+ K4 C9 Los.tvboxnow.com睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...
, z+ e) s3 c6 T8 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. y6 L0 f7 _; K; I- E
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
; Y3 |9 A( p4 {5 o' K. z7 ~tvb now,tvbnow,bttvb
/ t% Q3 e( q5 k! J% }7 [: }* c7 h, \* P  Q- S/ x0 ]+ H
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。
( U4 f+ N% l. p5 d( _公仔箱論壇同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
$ p6 G* t: J! v# F) tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
. a' V" M- ]+ X" k0 h+ h公仔箱論壇真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
" h$ R' k5 ]% L- Mos.tvboxnow.com啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.
9 Q6 h6 l% O$ s. Eleekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
: u. ]+ `# K0 i/ X: ]' Gos.tvboxnow.com
: \7 `4 k4 M  L7 C3 v  F% `! d( H5 G  u; E8 X! t
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* D* @! U3 b; m; J, `' G; @
你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
! d8 O! j+ |7 m2701565
+ t: i  I+ ~/ H+ e) H: u7 [3 \+ Sos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ]2 H* C, q: y# ]( P& P& V$ u
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...
  ^  q4 V& k. G公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
( z" M6 N9 q$ J
, v! d" `8 c! p/ G7 d居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
tvb now,tvbnow,bttvb  P/ N7 i* Q+ i, h5 o# C2 S1 \

5 q! S+ |8 _; K# ^- p" H: kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇- J( s/ s7 r- B0 o& n
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!公仔箱論壇- Y' H. p: H  P* ~. T3 [
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
* {' N/ S( E3 i+ u" p9 @: O$ ]5 K9 ~: m2 C# R3 D5 G8 E+ x
咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
: {; C4 c$ Z  e

7 A, V$ v% o  U$ w5 Z居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?+ r7 t& \7 J, V- V9 V6 M
大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
公仔箱論壇7 u" }" n" L* J( r' l9 q# [6 }& y6 f

0 g; r$ U0 O& Z2 _7 ttvb now,tvbnow,bttvb細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( W, G) k8 q& k+ A4 e) C+ o
. q- j* z( a7 O0 p5 ^( n
無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!0 K0 j" O$ t8 }& T
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...tvb now,tvbnow,bttvb: C7 ]& I* o- Q' Q. u1 x; Y
leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 C" D4 h2 {3 z! w' G* A

0 N4 j7 L0 R! o公仔箱論壇粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
os.tvboxnow.com, p% h- n$ z5 H+ y) f& O, l4 Q

) P) N8 O, c: E4 S- hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥”
  ~& w5 l) K3 l: f4 k8 |tvb now,tvbnow,bttvbrandomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
$ M  j" |3 h$ r) x3 e: w$ N
係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
' B) Q0 b/ Q! v$ {公仔箱論壇
8 E5 t* E  w7 D6 f8 d+ t6 `os.tvboxnow.com“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” " E% i# I2 h% m) k! D$ M7 V$ F( O
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
* r$ a2 ]  m) W% S- O0 |1 Oos.tvboxnow.com
' e  R, o, W; [1 M1 g3 |你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??