返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
& U3 o/ ^7 T$ S5 x4 g# zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
% h$ e6 w+ _( D, K. y0 b
. D! E8 |6 z: ~& T$ D" [8 p6 v7 }8 _成半年無見,好開心見番你。" q+ P( ^* V# ]6 R! f( D1 W
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
tvb now,tvbnow,bttvb3 v$ u7 k' i) X6 I3 f$ ?! Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
7 Z) `2 Q0 D9 L7 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

# G. I" g7 P* }. G, ^
0 x$ a. @( z! m2 i. M% P: _
成半年無見,好開心見番你。公仔箱論壇; x* f3 g- Q4 V  v; n9 ^0 W
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
5 ]. b  n1 e* \2 ?/ v8 htvb now,tvbnow,bttvb2682052
2 d/ ]2 C. W$ u. ~- _6 Q( p9 mleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
公仔箱論壇  |) J0 @% A* _2 ]8 V1 k

4 x- n% Q3 ~- c: N: x! D) ros.tvboxnow.com楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
$ P7 A' t4 ^: m: c, W公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
& y0 ?9 o) ^! ~* i7 {& m% ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
os.tvboxnow.com2 o4 F$ X$ j* ~/ f: F- y
- O$ v. r+ ]" S; j" p: E
女工要著吊腳褲架咩??
# _! K9 Q$ V1 Q: Z, r公仔箱論壇2 B+ S  c- e1 \7 h
1 d  ]: J- q& A  O8 p) u5 x9 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
3 \" d, i* l5 Ymolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 I$ Z* U' _# ^% v- a

( j( i% |, k# F/ n& C) ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
8 p+ P. c* |8 O+ r4 g$ t- {  rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: g! }: Z0 E  [% b

# I8 n+ |% r' |- g. U+ v/ s3 stvb now,tvbnow,bttvb你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!% M% t0 Q! B7 x; v
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!tvb now,tvbnow,bttvb( {6 W3 i, e/ U) G" R/ k
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 R; q3 B/ {7 ~4 l
2 q" U3 T4 d" N3 w6 _1 G# o% jtvb now,tvbnow,bttvb其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# p& v5 U$ Q$ `6 ^9 ?

. T2 X6 F4 e# o4 e% u/ R% C4 A1 |26829487 y9 c9 s5 t2 p& R1 O2 ]: {
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!os.tvboxnow.com' }; R1 M6 G% L% f/ X: d0 L9 m
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
5 E; l+ e" s$ Tleekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
' M7 E9 S( n4 y7 p/ ros.tvboxnow.com
6 P5 a& E/ F8 |. L) E5 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
" ^3 `3 l8 n' H公仔箱論壇. \/ d6 d. Z6 G2 J. E" j. |
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
1 y* X: \0 O1 u7 t8 z" uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  L+ r* G* g; t! q1 S" t
  W. ?; L- P. q2 a) V- ~
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
! E2 L6 m0 T* L, S3 }3 X公仔箱論壇講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
- S, G/ N4 f, V1 U3 x1 Ktycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
os.tvboxnow.com. V' J8 x+ A( J+ [
公仔箱論壇9 G$ d5 ^1 I! O
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........