返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:44 發表

上次有人在"系統意見區"開貼, 結果俾人話多餘搞事
之后仲俾人捉住小小錯就俾禁言一星期~~~唉~!!

佢話佢係大人,佢個口咁大
我d小朋友,開意見post,有冇人理呀€~~~~:onion14: ...
甘黑暗
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:51 AM 發表

woofy~~~下火未呀??
唔好星期六俾d咁個人破壞好心情~~~:onion14:
我先至唔會為左d 小人嬲呀!

原帖由 viento 於 2008-2-3 04:49 發表
亞妹~~我想問
我地入唔到去睇,咁佢有冇delete 咗我地dpost呀??
應該係話....佢有冇權delete我地响入面發果d言??
佢 delete 唔到架.
只有該版版主可以移走成個post.
超版就可以 delete 某一個發言!
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 04:53 AM 發表

甘黑暗
你.....嚟依度應該比我耐吧~~!!
你唔知咩~~!!!所以同你講咗,小心佢~~
不過,只要自己做好自己,就唔駛几怕佢~~~:onion14:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 04:56 AM 發表

佢 delete 唔到架.
只有該版版主可以移走成個post.
超版就可以 delete 某一個發言!
TO: lux1261版主  

之前無留意到你係女性

D粗言穢語 希望你唔好太 mind

充心 say sorry to you for D 粗言穢語
原帖由 彿印 於 2008-2-3 05:00 發表

TO: lux1261版主  

之前無留意到你係女性

D粗言穢語 希望你唔好太 mind

充心 say sorry to you for D 粗言穢語
ok la
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:16 AM 發表

ok la   
亞妹~~你返嚟啦~~
我仲以為你背后面俾人插到傷晒,搽完藥都起唔到身添~~
你冇事嗎??嚟....飲杯茶休息下先~~~:onion14:
網絡術語

「小朋友」指心智不成熟、談論幼稚話題、講粗口以及喜愛盲目批評別人等人士,所以年齡上已屬成年的也可以是「小朋友」。

而「小朋友化」的英文為childrenization。E.g As leon li is already a children,childrenization would not happened except he is a little butt boy.

高登會員認為「小朋友」主要出沒於2000FUN、迷你論壇及樂古等。但由2006年3月自高登被小朋友化開始,某類會員不論行為及心理上,均顯露出「小朋友」的性質。

然而此三字詞因被過度濫用,己經變成與港女、毒男、mk一樣的虛詞。

評分次數

• 彿印

• lux1261

原帖由 viento 於 2008-2-3 05:25 發表

亞妹~~你返嚟啦~~
我仲以為你背后面俾人插到傷晒,搽完藥都起唔到身添~~
你冇事嗎??嚟....飲杯茶休息下先~~~:onion14:
無野喎!流完眼淚啦!
佢都公開道鎌左米完罹!
大家仲響tvb一家人!
原帖由 hkec 於 2008-2-3 05:29 AM 發表
網絡術語

「小朋友」指心智不成熟、談論幼稚話題、講粗口以及喜愛盲目批評別人等人士,所以年齡上已屬成年的也可以是「小朋友」。

而「小朋友化」的英文為childrenization。E.g As leon li is already a children,c ...
不知道這位朋友是何方神聖,為什麼會在這個時候發這樣一貼呢?

看你的閱讀權限好像和我一樣喔~~

難度一d你睇唔到的東西,我會看到嗎??真讓人百思不得其解~~

不過都多謝你的資料~~
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:33 AM 發表

無野喎!流完眼淚啦!
佢都公開道鎌左米完罹!
大家仲響tvb一家人!
當然啦~~大家以和為貴迷好lor
大家都係想個論壇做好d啫~~~:onion14:
原帖由 hkec 於 2008-2-3 05:29 AM 發表
網絡術語

而「小朋友化」的英文為childrenization。E.g As leon li is already a children,c ...
無啦啦彈個咁既人出黎既?  分身?

原帖由 viento 於 2008-2-3 05:38 發表

不知道這位朋友是何方神聖,為什麼會在這個時候發這樣一貼呢?

看你的閱讀權限好像和我一樣喔~~

難度一d你睇唔到的東西,我會看到嗎??真讓人百思不得其解~~

不過都多謝你的資料~~ ...
高手出招   
外星人黎啦!
Viento..亞妹...Hello !