返回列表 回復 發帖
點解呢個世界上要有d 咁討厭既人全在??????

原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:13 發表
1樣米養百樣人!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:13 AM 發表
生活才会精彩
原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:13 AM 發表
woofy~~唔好為d咁樣人動氣

你火佢會好開心

我地要做係冷靜,智取~~講下道理
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:20 發表

生活才会精彩
識你甘耐....第-次聽到D人話!haha:014:
哈哈~~有人用"閱讀權限"封鎖我,唔俾我入去講道理~~~:onion14:
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:25 AM 發表

你火佢會好開心

道理之中...要包含地火...
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:25 發表

你火佢會好開心

佢set 左[閱讀權限 100]
你和旦撻王子都無得講:!:019:
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:31 發表
哈哈~~有人用"閱讀權限"封鎖我,唔俾我入去講道理~~~:onion14:
[閱讀權限 100]
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:31 AM 發表
Me too!!!!!
我仲有野回應!!!! :024:

原帖由 lux1261 於 2008-2-3 04:27 AM 發表

識你甘耐....第-次聽到D人話!haha:014:
你先在才知...:019: :019:
我是人来卡...
原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:32 發表

Me too!!!!!
我仲有野回應!!!! :024:
[閱讀權限 101]  只有版主可以入!
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 04:31 AM 發表

係 101

原帖由 lux1261 於 2008-2-3 04:31 AM 發表

因為佢唔夠我d講
依d 叫發爛楂~~~~越見得佢係冇腦
哈哈~~真無趣的人, 一見高手就逃而不見, 果然係欺善怕惡

幫我同佢講.....

我話宣傳, 佢話係吹水~~

依种講法, 同趙高的...."指鹿為馬" 冇分別~~~
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:32 發表

你先在才知...:019: :019:
我是人来卡...
thank you !