返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-3 05:51 發表

仲乜咁聽Felixng話啫~~

核唔核突駛乜佢講wor~~~
好意見米接受罹!:onion14:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:51 AM 發表

睇左2集和未濃情
我都啱啱睇咗兩集

覺得好好睇,因為有我最中意食的壽司...
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:51 AM 發表

睇左2集和未濃情
我睇在十分鐘…放棄!

超無聊…勁低B...

摷番隻 觸不到的戀人 再睇過,重好!

有無睇同事三分親?
原帖由 viento 於 2008-2-3 05:54 發表

我都啱啱睇咗兩集

ok la
秀才遇上兵...我睇左一集就唔再追!
原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:56 發表

我睇在十分鐘…放棄!

超無聊…勁低B...

有無睇同事三分親?
大宇好誇
同事~~無野做都睇下
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:53 AM 發表

好意見米接受罹!:onion14:
亞妹,妳番哂啦,插人不見血既工夫,已番哂黎啦!
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:56 AM 發表

ok la
秀才遇上兵...我睇左一集就唔再追!
依套野.....勁無聊

唉~~tvb d 片越來越冇水準~~
搞到我都好小睇
原帖由 viento 於 2008-2-3 05:54 AM 發表

我都啱啱睇咗兩集

我都鍾意食壽司不過我未睇o個套戲
唔怪得我地鍾意玩迴轉壽司 flash game 啦!
我玩極都唔過 58000 分!  :onion03:

原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:57 AM 發表

大宇好誇
同事~~無野做都睇下
個人覺得里面d 壽司, 魚生最正....

因為真係好名貴, 記得真正在日本吃的魚身, 小小的一碟, 已經要几百蚊美金~~
舊嘢好睇的… Viento.... 妳真係未睇過 Smallville ???
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:57 AM 發表

大宇好誇
同事~~無野做都睇下
OK la... 不過只要…伍衡、戴菲、王腳立一出… 我即閃!
原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:56 AM 發表

我睇在十分鐘…放棄!

超無聊…勁低B...

有無睇同事三分親?
我鍾意睇同事三分親!!
初初睇覺得唔好睇
睇睇下到依家呢幾十集越來越好睇!

原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:58 發表

亞妹,妳番哂啦,插人不見血既工夫,已番哂黎啦!
~~插人不見血~~呢門功夫我鍊左18年!
原帖由 crazie 於 2008-2-3 06:06 AM 發表

OK la... 不過只要…伍衡、戴菲、王腳立一出… 我即閃!
我最鍾意睇裘俊同diana,冇鬼用

原帖由 crazie 於 2008-2-3 06:06 發表

戴菲一出我即閃!