返回列表 回復 發帖
最惨是我大佬睡了...吾是 haha
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 04:35 AM 發表

[閱讀權限 101]  只有版主可以入!
我仲想講.......

時事焦點人流小 關你重複 post 叉事呀??
咁你咪要重複 post 晒論壇所有人流小既區????
你d 藉口都唔成理由!!!!

原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:32 AM 發表

Me too!!!!!
我仲有野回應!!!! :024:
woofy~~~同一個唔識聽人講話的"生物"回應~~

只會令自己更火~~~

算了~~~佢想只手遮天嘛~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:36 AM 發表
你大佬係邊個呀???椰撻王子呀??
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:35 發表

因為佢唔夠我d講
依d 叫發爛楂~~~~越見得佢係冇腦
哈哈~~真無趣的人, 一見高手就逃而不見, 果然係欺善怕惡

幫我同佢講.....

我話宣傳, 佢話係吹水~~

依种講法, 同趙高的...."指鹿為馬" 冇分別~~~ ...
你自己又開個post響系統意見區罹!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:39 AM 發表

你大佬係邊個呀???椰撻王子呀??
哈哈....是武仔啦...
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:36 發表
等高版.超版處理!
不得啦...要睡了...:sleeps: :sleeps: 886...
原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:36 發表

我仲想講.......

時事焦點人流小 關你重複 post 叉事呀??
咁你咪要重複 post 晒論壇所有人流小既區????
你d 藉口都唔成理由!!!!
唔好勞氣!
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:43 發表
不得啦...要睡了...:sleeps: :sleeps: 886...
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 04:40 AM 發表

你自己又開個post響系統意見區罹!
上次有人在"系統意見區"開貼, 結果俾人話多餘搞事
之后仲俾人捉住小小錯就俾禁言一星期~~~唉~!!

佢話佢係大人,佢個口咁大
我d小朋友,開意見post,有冇人理呀€~~~~:onion14:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-3 04:43 AM 發表
晚安~~有個好夢~~~
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:44 AM 發表

上次有人在"系統意見區"開貼, 結果俾人話多餘搞事
之后仲俾人捉住小小錯就俾禁言一星期~~~唉~!!

佢話佢係大人,佢個口咁大
我d小朋友,開意見post,有冇人理呀€~~~~:onion14: ...
費事同佢晒氣!

亞妹~~我想問
我地入唔到去睇,咁佢有冇delete 咗我地dpost呀??
應該係話....佢有冇權delete我地响入面發果d言??
原帖由 woofy 於 2008-2-3 04:48 AM 發表

費事同佢晒氣!
woofy~~~下火未呀??
唔好星期六俾d咁個人破壞好心情~~~:onion14: