返回列表 回復 發帖
luckyhsien 撩女仔  我見到啦
Thank you ! :014:

來自金星都好遠下 woo !
Why your name is Dark3T ?  
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 kingworld 於 2008-1-25 01:37 AM 發表

我地黎培养下感情
=3=" 你找其他D老婆培養喇...

白骨精 喇 -3-" 又白又滑... 一定培養到好好既感情駕 -3-"
原帖由 boy12 於 25/1/2008 01:50 AM 發表

我吾係來撩女仔, 係比面你愛人姐 ! :onion31:
我想來 here ga 吾一定係撩女仔架 !

Just talking jar ma !! :onion03:
我信你不同其他人架
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
金星麻係我的朋友

回復 #76 felixng2007 的帖子

huh ..felix..come to here woh !!! cham lo..... 我不跟felix 争...felix 是沟和撩女王.
欢迎加入爱与诚王国
希望这世界里都充满爱与诚
原帖由 howgeemun 於 25/1/2008 01:53 AM 發表

:onion14: 唔敢當....

都系找返個令女比距.... @@
吾晒来!刚刚娶左猪八戒

回復 #81 luckyhsien 的帖子

我唔係!!!!!!! 你先係 我閃
原帖由 howgeemun 於 2008-1-25 01:53 發表

:onion14: 唔敢當....

都系找返個令女比距.... @@
我找两个给他了。。他嫌弃人家
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
我閃你留...
欢迎加入爱与诚王国
希望这世界里都充满爱与诚
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-24 12:46 PM 發表

i think most of the forumers here from asia.. im  malaysian

oh i c..

STockmarket open.. let me check check mine sin.. later all. :onion05:
讨厌。。我家的线不稳定。。一直断线。。
原帖由 Darkn3t 於 25/1/2008 01:52 AM 發表
吓了我一跳。。开个区来吹水。。没想到突然会涌进那么多人。。我还以为大家都睡了。。:onion18:
证明这里真的好多饿鬼
原帖由 boy12 於 2008-1-25 01:55 發表
Thank you ! :014:

來自金星都好遠下 woo !
Why your name is Dark3T ?  
我朋友帮我登记了才介绍我进来的。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-25 02:00 發表

证明这里真的好多饿鬼
是不是饿鬼我不清楚。。但。。好多爱与诚的。。