返回列表 回復 發帖
原帖由 felixng2007 於 2008-1-25 01:57 發表
金星麻係我的朋友
怎么说?
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-25 01:56 發表

我信你不同其他人架
連我都吾信 ? :019::onion03:

Look at my eyes !
I realy love u like my sister, 你咁講我呀 !
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-25 02:02 AM 發表

是不是饿鬼我不清楚。。但。。好多爱与诚的。。
在這兒談話多一兩分鐘就叫饿鬼 我都係唔和你們談話 :019:
原帖由 luckyhsien 於 2008-1-25 01:58 發表
huh ..felix..come to here woh !!! cham lo..... 我不跟felix 争...felix 是沟和撩女王.
Agree with u lucky ! :onion31:

Hoho . . .
Better go back to stock market ! :onion05:
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 danny仔 於 25/1/2008 01:53 AM 發表

有心事,睡不着
什么心事?
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 danny仔 於 2008-1-25 01:53 發表

有心事,睡不着
什么心事?
我地唔好和她們談話 圈套..... 個heading 又唔好
说我们不是一对都没人信。。
原帖由 felixng2007 於 25/1/2008 01:55 AM 發表
luckyhsien 撩女仔  我見到啦
那你在这里做么啊
圈套....圈套....圈套.... 我係來叫你地閃傢
对了。。不要叫我Darkn3t。。叫我Eve吧。。感觉怪怪的。。
#95 #96。。馨。。同一时间问同一问题
原帖由 Darkn3t 於 25/1/2008 02:02 AM 發表

是不是饿鬼我不清楚。。但。。好多爱与诚的。。
真系丫!
原帖由 felixng2007 於 2008-1-25 02:07 發表
圈套....圈套....圈套.... 我係來叫你地閃傢
点知自己越陷越深对吧
原帖由 boy12 於 25/1/2008 02:04 AM 發表

連我都吾信 ? :019::onion03:

Look at my eyes !
I realy love u like my sister, 你咁講我呀 !
我信你架,吾好哭!