返回列表 回復 發帖
原帖由 boy12 於 2008-1-25 01:45 發表

過來踩下塲姐 :onion05:
原來係大姐大開  !  大姐你好 ! 我係 boyboy !  :014:

係馨馨嫁愛人開就 say Hi 姐 ! :019:
hi 12少
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 kingworld 於 2008-1-25 01:43 發表

整番个goodbye kiss先
闪:onion05: 我去训啦
晚安哦。。
股市要开了。。我要去搏杀啦。。。。。。拜拜各位美女,俊男
欢迎加入爱与诚王国
希望这世界里都充满爱与诚
原帖由 luckyhsien 於 2008-1-25 01:48 發表
加油哦。。
原来很多人都在等股市。。难怪这个时间还那么多人。。
原帖由 kingworld 於 25/1/2008 01:45 AM 發表
吾记得仲有你添
我走啦
,晚安啦!
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-25 01:42 發表

boy boy 你又说你吾撩女仔架
我吾係來撩女仔, 係比面你愛人姐 ! :onion31:
我想來 here ga 吾一定係撩女仔架 !

Just talking jar ma !! :onion03:
~ boyboy 俱乐部 ~

回復 #64 Darkn3t 的帖子

哈哈哈哈哈哈哈哈阿.......我随时都在......喀喀喀喀喀喀....  你要找我pm我啦,,,
欢迎加入爱与诚王国
吓了我一跳。。开个区来吹水。。没想到突然会涌进那么多人。。我还以为大家都睡了。。:onion18:
原帖由 boy12 於 25/1/2008 01:45 AM 發表

過來踩下塲姐 :onion05:
原來係大姐大開  !  大姐你好 ! 我係 boyboy !  :014:

係馨馨嫁愛人開就 say Hi 姐 ! :019:
原来如此,多谢捧场
原帖由 boy12 於 2008-1-25 01:50 發表

我吾係來撩女仔, 係比面你愛人姐 ! :onion31:
我想來 here ga 吾一定係撩女仔架 !

Just talking jar ma !! :onion03:
谢谢捧场哦。。那些mickey很可爱。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-25 01:35 AM 發表

king哥叫你做区老婆
:onion14: 唔敢當....

都系找返個令女比距.... @@
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-25 01:52 發表

原来如此,多谢捧场
心灵相通哦。。
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-25 01:52 發表
吓了我一跳。。开个区来吹水。。没想到突然会涌进那么多人。。我还以为大家都睡了。。:onion18:
有心事,睡不着
潜水修养中...咩事干请pm我^^"

回復 #68 Darkn3t 的帖子

不怕不怕.......证明你有魅力....喀喀喀喀....
欢迎加入爱与诚王国
原帖由 luckyhsien 於 25/1/2008 01:48 AM 發表
,加油