返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,) l: {" C; K9 O( W; c
e+諗起都覺得自己果時好傻呀!, p) n& @8 J# h3 o6 y8 T
但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! N) R8 y4 x" B7 B
咁你幾時呀?公仔箱論壇* v- i% E) Q" C# U0 a" \. Y' f
我17
$ l3 B' e" R7 ^4 \' {- w$ p5 V: b8 atvb now,tvbnow,bttvb我13歲啊..
6 K. t% S" J& ?* S% n8 U- o
/ t2 |: \0 i9 ]" o! Q3 etvb now,tvbnow,bttvb我今年先得個14歲..# u! i  F: {  c8 @0 v0 ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! J! x( ]& M4 L/ q; c1 p& C
初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
* z+ A# Y( Y8 I% O2 y, a0 o8 M8 y/ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3個月大
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; a: H/ O, D5 t
咁勁嫁.佛兄..=D>
0 m' V# W6 n" vtvb now,tvbnow,bttvb
( q0 h& d& X( e, B三個月大又點初戀啦?
. H  s0 B9 ]) m: O
) J/ G& n5 `& B8 u. ^/ ktvb now,tvbnow,bttvb講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表os.tvboxnow.com% f9 {  u  k6 Z. `; d. t3 p
3個月大
os.tvboxnow.com* m  e2 y4 ^0 e1 ~$ _3 O' V
3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..
; F1 ~' A, |" I3 ~os.tvboxnow.com我既初戀情人就係我現在老公: |& C7 l" A$ C( I
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表
$ o. j( m/ U. F# f/ M20歲..
  I' W% k* Y  ?# W# ptvb now,tvbnow,bttvb我既初戀情人就係我現在老公
! F6 q& A+ J) _5 \; ]公仔箱論壇好幸福喔...大家都好愛對方....^^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: |) ^( n- _$ z# `7 B
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表
- B2 o* }, t5 D. E/ U0 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3個月大
4 V4 p( m. R. g" u3 ]tvb now,tvbnow,bttvb7 Y) u3 w$ ?+ O
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表
+ X+ g0 T; ~5 J0 ~os.tvboxnow.com未戀 XD
4 }! p+ z* g) m: Q( R' k( Itvb now,tvbnow,bttvbX2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表
3 x! O: r% R* [: e  D8 ^tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇6 E$ n- O5 \+ |: Q5 y) E
我13歲啊..* M) F2 y  ^( v1 m! c' ]& b
公仔箱論壇" H+ [/ _8 {) I: x
我今年先得個14歲..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% n" s# X$ ?- U* f& V& ]

- u6 Y4 v; a$ x$ Z& o公仔箱論壇初戀仲要得個1個月..唉.
公仔箱論壇/ A- G6 }- w  D& S& N, L
經已多過我.....
- t' \6 x- P# j) L7 A我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me