返回列表 回復 發帖
leungmoon337
你都升得好快呀!
rickytang28 發表於 2009-6-10 10:06 PM
太客氣啦你
其實E+開始有少少明白點玩
經過多位師兄指導, 6轉之前真係練法師比較快同容易升級
我記得剛剛升第一轉果時, 淨係用左半粒鐘就由1級升到186級
技能就淨係學"光斬"同"催眠"
最重要係問師兄佢地要"紅寶石", 因為一粒石只可以"催眠"一次(由5回合到我e+最多19回合...不等)
咁好快就又升一轉
大家一齊加油呀
我依家post張戰鬥中圖片可能會幫你易明D
[img][/img]
所以我聽Kay師兄講, 淨係學"光斬"..免費, 唔需要用法術書學, 再加"催眠"技就已經夠哂
齊齊努力啦
話時話我都有2樣野唔係好明白:
1)  點解耐不耐系統就會扣寵物身上1%錢錢?
2)  打怪收到錢錢少得可憐, 好易比系統扣哂, 點先可以搵多D錢呢?
話時話我都有2樣野唔係好明白:
1)  點解耐不耐系統就會扣寵物身上1%錢錢?
2)  打怪收到錢錢少得可憐, 好易比系統扣哂, 點先可以搵多D錢呢?

leungmoon337 發表於 2009-6-11 08:35 AM
1.呢个系规定,某得解
2.用金钱卡~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
1.呢个系规定,某得解
2.用金钱卡~~
kay199143 發表於 2009-6-11 10:22 AM
金錢卡, 淨係聽個名已經好吸引
不過未打到添
金錢卡, 淨係聽個名已經好吸引
不過未打到添

leungmoon337 發表於 2009-6-11 10:41 AM
去道具店的卡片部买,好平架~~
請問一下師兄你地"掉寶率"有幾多呢?
我依家7轉有54%, 但係都未出過任何"卡片"
唔知要升到幾多先開始有得汁..?
請問一下師兄你地"掉寶率"有幾多呢?
我依家7轉有54%, 但係都未出過任何"卡片"
唔知要升到幾多先開始有得汁..?

leungmoon337 發表於 2009-6-12 06:26 PM
我掉寶率得6百幾,最高好似一千【5知系咪】54其實好低啊渣
我掉寶率得6百幾,最高好似一千【5知系咪】54其實好低啊渣
kay199143 發表於 2009-6-12 08:28 PM
唔怪之得啦
等我仲以為100%係"掉寶率"上限添
依家練左幾日, 執埋執埋好多裝備
想問一下到底"寵物倉庫"..有幾多"頁"呢?
我依家已經有12頁, 好驚唔夠位要"掉"野...
依家練左幾日, 執埋執埋好多裝備
想問一下到底"寵物倉庫"..有幾多"頁"呢?
我依家已經有12頁, 好驚唔夠位要"掉"野...

leungmoon337 發表於 2009-6-13 07:12 AM
倉庫既頁數冇限
但係每樣裝備最高會去到99個
當你其中一個裝備已達99個
咁第100個就會消失
藥品同寶石則可去到999個
41# blacker14tt
依家明白哂
THX!
我睇左"如來佛祖"關於寵物練功果個post
其實都好想試下轉"騎士"玩下
因為"法師"我久唔久打得耐就"眼訓", 無啦啦比怪一野..KO
joesyip1968師兄玩開"騎士", 請問要學邊幾招技能打怪呢?
我練"法師"淨係用"光斬"升到夠級數就學埋"光爆"+"催眠"就好輕鬆打怪
最驚係耐不耐唔記得加番"催眠"而~~叮叮
咁做騎士係咪容易D架, 又或者冇咁易"瓜柴"
好想試埋"刺客", 唔知又要點練架呢?
請多多指點
THX!
倉庫既頁數冇限
但係每樣野最高會去到999個
當你其中一個裝備已達999個
甘第1000個就會消失
blacker14tt 發表於 2009-6-13 08:35 AM
装备的上限系得99渣~~
装备的上限系得99渣~~
kay199143 發表於 2009-6-13 03:09 PM
IC~~IC