返回列表 回復 發帖
各位、本人是新人、基本上完全唔明你地講緊d話提。
1) 新人想知點樣先可以加威望呢﹖
2) 加入家族有咩好處同壞處呢﹖
3) 係唔係不停發帖就可以升級呢﹖
4) 見到你地買5x或8x咭、係唔係可以幫到我升LEVEL嫁﹖
5) 有d ...
邪x 發表於 2009-6-8 05:43 PM
你系咪发错区啊~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
赌波搞成甘既,几亿没晒
ckw0813 發表於 2009-6-8 10:21 PM
又输晒~~
我好少输既,别拿“又”来形容我!!!今次真系两袖清风咯
ckw0813 發表於 2009-6-8 10:29 PM
你咪玩啦,都未派彩~~
今日終於用左食晏時間+蛇蛇狂升隻寵到1轉51級~~呵呵

不過, 想問問乜唔係1轉50級就可以再生嗎?
定係要升到1轉250級先再生呢?
唔知各位師兄 ...
leungmoon337 發表於 2009-6-10 03:34 PM
每升一转就会加多50级
红宝石一阵比你~~
原來升左1轉之後係咁易升級
我學法術, 唔知Kay師兄有冇
"光爆術"同"招喚術"依2本書呢?
感謝哂!
leungmoon337 發表於 2009-6-10 05:01 PM
只系学光爆同催眠就得,其他5好学~~
我找下有某先~~
leungmoon337 催眠術領悟之書 50 2009-06-10 17:47:43
leungmoon337 光爆術領悟之書 50 2009-06-10 17:47:32
一直做法师~~
我是新手:請問大哥!為什麼我只可以去到銀行,商店,但野戰,師徙..好多版面都入唔到,唔知有無要有特別設定呢?謝謝!!!
babyboy1997 發表於 2009-6-12 08:49 PM
試下用火狐瀏覽器~~
(非常之大声)赌神师傅,给我10张双倍经验和金钱卡。。。
hunter_87 發表於 2009-6-13 06:49 PM
请系翻我地家族问我~~
火狐真係好好用...thx..
babyboy1997 發表於 2009-6-14 04:52 PM
以後有需要儘管出聲~
赌神师傅,召唤术拿来做咪架??
hunter_87 發表於 2009-6-18 01:35 AM
召唤术很浪费红宝石,攻击比光爆还差,建议不要用召唤术~~
請問復活術怎麼用?
BRIAN567 發表於 2009-6-21 03:11 PM
复活术好似只能复活别人,不知道说得对不对~~
論壇很多東西都是用TVB$來交易,而且都是幾十萬,回帖都只是+1TVB$而己,到底有什麼方法可以快速賺TVB$呢?
BRIAN567 發表於 2009-7-2 03:43 AM
去TVB積分獵人區做任務
sport投注區賭錢【不建議】
刺客90级的多重攻击书哪里有啊??
kennthhaha 發表於 2009-7-5 11:55 PM
我已經送左比你,5夠再PM我~~