返回列表 回復 發帖
係咩車廠咁無良架???
講出來等呢度D車友有个警愓都好ㄚ
E家D車真係多小毛病...
特別係电嘅問題...
連日本車都咁...都唔知買乜車好
條富貴友重唔快D搬....
容乜易比你地玩拉閘放火架???
哈...我門口E家成呎雪...
有心唔怕遲
咁得閒...醒兩張相大家欣賞吓

NYC 呀....

再來...殘車估估下

已修改.....
如果要等佢自然溶雪
睇怕真係要等多三四日至開到車門
差D唔記得開估...
就係小弟嘅 second car
跟本就無可能估到所以我放棄左
carwing 發表於 2010-3-15 08:19 PM
樓上 #593 開口中喎...
Haha, I was close la, same factory Mazda..haha
loben 發表於 2010-3-15 10:15 PM
good guess...man.
可惜我冇權比賞分你...
唯有講声"恭喜哂"
今日比條阿伯吹漲
阿伯已經成年幾無出現過,今日突然出現
佢話架車唔見偈油,但係波箱油就多左,佢問我佢架車發生左乜野問題?
我R晒頭,之後答佢:這是無可能的,偈油同波箱油係無地方可以通過去
佢跟著話我揸左車 ...
carwing 發表於 2010-3-15 08:27 PM
...話佢知架車有鬼架...攞去打堂齋就冇事啦
成年幾無出現???...個亞伯有冇下巴???行路腳錚有冇掂地???
605# carwing

如果波箱冇油走去入D波...
咁搞法對个波箱會有咩影響架???
哈...係車主玩人就真
話時話...呢架車應該有幾多 psi 至正常???
等我幾時無無聊聊搵支探熱針...
check 吓個 ac 有幾凍先

已 book 了七月尾 Hotel....on Hwy 7
Hwy 7 & Warden?
carwing 發表於 2010-5-12 02:29 PM
Hwy7 & 404 呢边...
好掛住"南園歺廳"D港式奶茶...
今日成 85F...無無聊聊...
拎埋支探熱針上架牛車...

check check 個 AC 夠唔夠凍先...
插支野落中間个噴風口...開車...
開埋个冷氣...set个溫度 63F...開兩度風..
揸咗十分鈡左右....望一望支針...
嘩...40F....即係个 AC 冇問題啦...
亞牛..今个 summer 拜托你喇...